Alin Minteuan, al doilea joc în deplasare cu CSM Reșița, a doua înfrângere. Antrenorul s-a supărat după eșecul cu Farul: ”Se repetă unele greșeli. Nu vreau să trăim în mediocritate”

Andrei PASCU 21 Nov. 2020, 17:22 Liga 2

CSM Reșița s-a recunoscut învinsă în acest weekend în Liga 2, după două victorii la rând. În etapa a 13-a, cu Farul în deplasare, a cedat cu 0-1 după un gol al lui Simon Măzărache marcat în minutul 73.

Antrenorul Alin Minteuan, aflat la al doilea joc disputat ”afară” ca antrenor al echipei CSM Reșița, ambele pierdute, a recunoscut la final că deplasarea la Constanța s-a făcut cu gândul doar la victorie, dar că după desfășurarea jocului s-ar fi mulțumit și cu un rezultat de egalitate.

Alin Minteuan: ”Să încercăm să obținem ceva din meciul de la Rapid” 

Chiar dacă a fost mulțumit de atitudinea jucătorilor, ”principalul” Reșiței a recunoscut că au fost momente de joc în care echipa a făcut greșeli la care nu s-ar fi așteptat. Erorile au fost remarcate și în partidele precedente, a încercat să le remedieze, dar până acum nu a reușit.

Speră însă ca reșițenii să nu le mai repete în partida următoare, cu Rapid.

”Ne-am propus să câștigăm acest meci, dar de la un anumit moment ne mulțumeam și cu un punct. Din păcate, nu ne-am ales cu nimic și suntem toți supărați, dar nu avem ce să facem, trebuie să privim spre viitor. Să încercăm să obținem ceva din meciul de la Rapid.

Am avut și situații de poartă, am avut ocazii singuri cu portarul, dar din păcate nu am reușit să înscriem. Echipa a jucat bine, s-a dăruit și nu pot decât să fiu mulțumit per total de joc. Din păcate se repetă unele greșeli. Nu vreau să trăim în mediocritate, nu îmi doresc asta. Le spun în permanență jucătorilor acest lucru și eu sper să înțeleagă”, a declarat Alin Minteuan la Radio Timișoara.

CSM Reșița, în partea inferioară a clasamentului 

CSM Reșița câștigase ultimele două meciuri disputate înaintea confruntării de la Constanța. Se impusese cu 1-0 pe teren propriu cu Concordia Chiajna și cu 2-1, tot acasă, cu Universitatea Cluj. Înainte de acestea, bănățenii pierduseră cu 1-0 la CS Mioveni, în partida de debut cu Alin Minteuan antrenor, astfel că acum are două eșecuri și două victorii cu fostul cfr-ist pe bancă.

CSM Reșița e pe 16 din 21 de echipe în ierarhia Ligii a 2-a, cu 14 puncte în 12 meciuri. În runda următoare, a 14-a, echipa lui Alin Minteuan va juca pe teren advers, cu Rapid. Partida este programată joi, de la ora 18:30.

Foto: Daniel Ciuc Sorin / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-13-sapte-meciuri-incep-la-ora-1100-cele-trei-echipe-clasate-pe-podium-joaca-in-deschiderea-rundei-19158679

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-petrolul-derby-ul-etapei-a-13-a-a-ligii-2-are-loc-de-la-ora-1500-pe-dan-paltinisanu-timisorenii-pot-urca-pe-locul-2-cu-o-victorie-19158744

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victor-angelescu-poate-prelua-97-la-suta-din-rapid-dupa-ce-liviu-goncea-a-decis-sa-nu-se-mai-implice-poate-voi-lua-actiunile-lui-jucatorii-giuestenilor-neplatiti-de-cateva-luni-19158739

Andrei PASCU 21 Nov. 2020, 17:22 Liga 2
Pe aceeași temă