CSM Reșița merge cu gânduri mari la meciul cu Farul. Alin Minteuan vrea al treilea succes la rând, dar abordează partida cu precauție: ”Constanţa are o echipă destul de bună, competitivă şi ne va fi foarte greu”

Răzvan STÎNGĂ 19 Nov. 2020, 14:28 Liga 2
CSM Reșița merge cu gânduri mari la meciul cu Farul. Alin Minteuan vrea al treilea succes la rând, dar abordează partida cu precauție: ”Constanţa are o echipă destul de bună, competitivă şi ne va fi foarte greu”

CSM Reșița a găsit un ritm bun la primele meciuri cu Alin Minteuan la cârmă. A câștigat ultimele două partide, 1-0 cu Concordia Chiajna și 2-1 cu Universitatea Cluj, iar acum se pregătește de partida din deplasare de la Constanța, cu Farul, din etapa a 13-a a Ligii 2, programată sâmbătă, de la ora 11:00.

Antrenorul Alin Minteuan se gândește că formația reșițeană poate scoate chiar trei puncte din această rundă, având astfel șansa să mai urce poziții importante în clasament și poate chiar să se apropie de locurile de play-off.

Alin Minteuan: ”Avem un meci extrem de greu; nu că meciurile dinainte au fost uşoare” 

”Principalul” venit la CSM Reșița în locul lui Alexandru Pelici a văzut însă meciul Farului cu Rapid. Chiar dacă l-a pierdut cu 1-2, a remarcat un joc bun al formației antrenate de Ianis Zicu. În ceea ce privește lotul de jucători al Reșiței, în momentul de față există doar o absență. Fundașul lateral Caius Lungu (31 de ani) este încă accidentat.

”Avem un meci extrem de greu; nu că meciurile dinainte au fost uşoare, sau cele care vor veni nu vor fi la fel de grele, dar acesta este primul care urmează pentru noi. Farul n-a reuşit în ultimul joc să obţină măcar un punct din meciul cu Rapid, dar am văzut acel meci, Constanţa are o echipă destul de bună, competitivă, şi ne va fi foarte greu, dacă nu vom aborda partida aşa cum am făcut-o în celelalte meciuri.

Lotul este valid în proporţie de 99%, avem doar problema veche a lui Lungu, care are o entorsă la genunchi. În rest, toată lumea este OK. Aşa, mici probleme, mici lovituri bineînţeles că sunt inerente, dar în general suntem bine”, a spus Alin Minteuan, citat de Radio Reșița.

CSM Reșița, locul 16 după 11 meciuri în Liga 2 

CSM Reșița a câștigat runda trecută, cu Universitatea Cluj, prin reușitele lui Ionuț Ilie, minutul 16, și Cristian Danci, minutul 74. De partea cealaltă, ardelenii au marcat pe finalul confruntării, prin Alexandru Pop, minutul 85.

Victoria a mai ridicat echipa lui Minteuan în ierarhia Ligii a 2-a, pe poziția a 16-a, cu 14 puncte în 11 meciuri. Farul e pe locul 10, cu 17 puncte în 11 partide.

Foto: Miruna Mihancea

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-meciurilor-16-imilor-cupei-romaniei-scm-gloria-buzau-joaca-in-incheiere-cu-fcsb-u-cluj-farul-dunarea-calarasi-si-concordia-printre-echipele-netelevizate-19158369

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-blocat-de-frf-unde-s-au-impotmolit-negocierile-pentru-a-prelua-rapid-si-care-este-ultimatumul-primit-de-secundul-nationalei-de-tineret-a-romaniei-exclusiv-19158364

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-ataca-dur-slatina-dupa-ce-restanta-a-fost-anulata-datorita-meritului-sportiv-a-ajuns-in-liga-2-acum-il-uita-cu-desavarsire-suntem-convinsi-ca-vor-juca-urmatoarea-etapa-19158304

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Nov. 2020, 14:28 Liga 2
Pe aceeași temă