”Poştaşu’” îl ameninţă pe Claudiu Niculescu într-un mod şocant, după ce numele antrenorului a apărut pe lista lui Mititelu ca posibil înlocuitor al lui Eugen Trică. Mesajul suporterului

Cosmin OLTEANU 24 Aug. 2020, 21:55 Liga 2

Ovidiu Mihăilescu, cunoscut mai degrabă după porecla de Poștașu’, suporter înfocat al ”FC U” Craiova, a reacționat dur la auzul veștii că înlocuitorul lui Eugen Trică pe banca echipei finanțate de Adrian Mititelu ar putea fi Claudiu Niculescu, unul dintre ”dușmanii” oltenilor după transferul său din Bănie la rivala Dinamo, din vremea în care era jucător.

Eugen Trică a fost demis surprinzător de la ”FC U” Craiova, cu mai puțin de o săptămână până la startul noului sezon, iar în locul lui ar putea fi adus Claudiu Niculescu. Pe lista lui Adrian Mititelu se mai află Mircea Rednic și Nicolo Napoli, potrivit surselor ProSport.

”Poştaşu’” îl ameninţă pe Claudiu Niculescu într-un mod şocant

Ovidiu Mihăilescu, fost lider de galerie la ”FC U” Craiova, a postat un mesaj halucinant, pe pagina sa de Facebook, în care îl amenință pe Claudiu Niculescu.

”Niculescule, milogule….nici să nu te gândești să calci in Craiova….dar sa antrenezi. Mizeriiiiooo , Craiova pt tine este un oraș interzis, a scris Postașu’.

Niculescu, lovit în față cu fularul de ”Poștaș”

Mihăilescu este unul dintre suporterii oltenilor care îl consideră pe Claudiu Niculescu trădător. În urmă cu 16 ani, în timpul unui meci între Craiova și Dinamo, suporterul a pătruns pe gazon pentru a-l reproșa transferul la rivală.

Incidentul s-a petrecut în data de 21 octombrie 2004, când, în minutul 80, ”Poștașu’” a pătruns pe teren și l-a lovit pe Niculescu cu un fular al Craiovei. Claudiu Niculescu juca în tricoul lui Dinamo, după ce fusese transferat în 2001 de la FC U Craiova. Partida respectivă s-a încheiat cu victoria ”câinilor” cu 1-0.

https://www.youtube.com/watch?v=6H_BqGBSJes&feature=emb_title

Fiul lui Claudiu Niculescu face parte din galeria lui ”FC U” Craiova

Interesant este faptul că fiul lui Claudiu Niculescu, Alex Niculescu, este un suporter fanatic al formației patronate de Adrian Mititelu.

Ba mai mult, Alexandru Niculescu a recunoscut, într-un interviu acordat pentru ProSport, că este prieten cu ”Poștașu’” și merge împreună cu acesta la meciurile lui ”FC U” Craiova. În plus, el nu-l învinovățește pe fostul lider al galeriei oltene pentru gestul făcut asupra tatălui său în urmă cu 16 ani.

„Nu-l învinovățesc pe „Postașu””, este colegul meu de brigadă, mai exact Praetoria Craiova, și mergem înainte indiferent de ce se întâmplă, în general așa pățesc cei care trădează Craiova, chiar dacă în situația de față este vorba de tatăl meu. El și-a ales drumul lui în viață, eu am rămas loial Peluzei Sud și Universității Craiova”, spunea Alex Niculescu pentru ProSport.

Sursele Liga2.ro susține că Claudiu Niculescu are specificată o clauză de 100 de mii de euro pentru a se despărți prematur de CS Mioveni, acolo unde este acum antrenor.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/veste-soc-la-fc-u-craiova-eugen-trica-a-fost-demis-cu-mai-putin-de-o-saptamana-inainte-de-startul-sezonului-ligii-2-19145315

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lista-lui-mititelu-pentru-inlocuitorul-lui-eugen-trica-patronul-fc-u-craiova-e-gata-de-o-mutare-traznet-pe-banca-tehnica-exclusiv-19145330

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-fc-u-craiova-si-a-prezentat-echipamentele-de-joc-pentru-sezonul-de-liga-2-19145363

Cosmin OLTEANU 24 Aug. 2020, 21:55 Liga 2
Pe aceeași temă