EXCLUSIV | Mircea Rednic a refuzat ”FC U” Craiova și a anunțat posibilul antrenor al oltenilor: ”Știu că Stoican a semnat deja cu echipa lui Adrian Mititelu”

Andrei TRIFAN, Marius ANGHEL 25 Aug. 2020, 15:15 Liga 2
EXCLUSIV | Mircea Rednic a refuzat ”FC U” Craiova și a anunțat posibilul antrenor al oltenilor: ”Știu că Stoican a semnat deja cu echipa lui Adrian Mititelu”

Mircea Rednic (58 de ani) a refuzat oferta venită din partea lui Adrian Mititelu de a fi antrenorul nou-promovatei în Liga 2 ”FC U” Craiova. ”Puriul” a dezvăluit, în exclusivitate pentru ProSport, că Flavius Stoican (43 de ani) ar fi semnat deja cu gruparea din Bănie.

Astfel, Flavius Stoican ar urma să devină noul antrenor al U Craiova 1948 SA, după ce, ieri, Mititelu l-a demis pe Eugen Trică, anunțul surprinzător, ținând cont că noul sezon începe la finalul acestei săptămâni, fiind făcut pe pagina de Facebook a clubului.

Mircea Rednic e aproape de a antrena în Croația

Fostul antrenor al lui Poli Iași a dezvăluit că se află în discuții cu două formații, din Croația și Belgia. Conform surselor ProSport, Rednic ar fi tentat să accepte oferta venită din Croația.

„Craiova are deja antrenor, nu mai contează că am fost și eu în discuții cu Adrian Mititelu. Din ce știu eu, Stoican a semnat deja cu ei. Eu am oferte din mai multe țări. E adevăratcă am o propunere din Croația, așa cum am și una din Belgia, dar nu mă grăbesc. Campionatele abia sunt la început și aștept oportunitatea cea mai bună”, a declarat Mircea Rednic pentru ProSport.

Trică a preluat U Craiova 1948 SA la începutul sezonul trecut al Ligii 3, în iunie 2019, și în cele 16 etape în care a condus echipa în Seria a 4-a a obținut 13 victorii și 3 egaluri, fiind neînvins și având un golaveraj de 40 de goluri marcate și 9 primite.

Echipa olteană și-a desfășurat meciurile de pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin, Filiași și Târgu Jiu și în momentul în care sezonul a fost ”înghețat” din cauza pandemiei avea 13 puncte avans față de a doua clasată Șoimii Lipova, motiv pentru care a și fost declarată direct promovată în Liga 2.

”Puriul” a antrenat la Rapid (în trei mandate), FCSB Bacău, Al-Nasr Riyadh (Arabia Saudită), U Craiova (2003-2004), FC Vaslui, Dinamo (în patru mandate), Alania Vladikavkaz (Rusia), Khazar Lankaran (Azerbaidjan), Astra, Petrolul (în două mandate), Standard Liege (Belgia), CFR Cluj, Gent (Belgia), Mouscron-Peruwelz (Belgia), Al Faisaly (Arabia Saudită) și Poli Iași.

Flavius Stoican a antrenat-o ultima dată pe Petrolul

Dacă opțiunea oltenilor este Flavius Stoican, atunci acesta revine pe banca unei echipe din Liga 2 după ce ultima dată a antrenat-o pe Petrolul, în prima parte a sezonului regular al ediție recent încheiate.

Stoican a antrenat-o pe Petrolul în perioada iunie 1019 – decembrie 2019, fiind demis din cauza rezultatelor sub așteptări. În cariera sa a mai pregătit echipele Minerul Valea Copcii, CSM Școlar Reșița, Dinamo II, Chindia Târgoviște, CS Mioveni, FC Voluntari, Zimbru Chișinău (Rep. Moldova), Pandurii Târgu Jiu și CSM Poli Iași.

”FC U” Craiova debutează în Liga 2 contra Ripensiei, la Severin

La tragerea la sorți pentru stabilirea programului Ligii 2, ediția 2020/2021, nou-promovata U Craiova 1948 SA a nimerit numărul 4, de gazdă, astfel că în prima etapă o va întâlni pe teren propriu pe Ripensia Timișoara. Echipa olteană își va desfășura meciurile de acasă pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

TOT PROGRAMUL SEZONULUI REGULAR ÎL POȚI VEDEA AICI

Andrei TRIFAN, Marius ANGHEL 25 Aug. 2020, 15:15 Liga 2
Pe aceeași temă