Săptămâna patimilor pentru FC Brașov! „Stegarii” au căzut pe 3, îi așteaptă o deplasare grea la Târgoviște și așteaptă verdictul în cazul Chipciu

Marius ANGHEL 10 Apr. 2017, 10:52 Liga 2
Săptămâna patimilor pentru FC Brașov!**

A trecut și runda a 28-a a ligii secunde, una în care FC Brașov a stat, fără să acumuleze puncte. Ținând cont că UTA s-a împiedicat la Afumați, Chindia a pierdut la Mioveni, iar Olimpia a cedat la Clinceni se poate spune că a fost o rundă care a avantajat FC Brașov. „Stegarii” au coborât pe locul trei, unul ce duce la baraj, făcând rocadă cu Sepsi, echipă care a urcat pe locul doi, după victoria la „masa verde” cu Unirea Tărlungeni.

În runda a 29-a sunt programate două meciuri extrem de importante în lupta pentru locul doi, Chindia – FC Brașov și UTA BD – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

„Stegarii” vor juca joi, de la ora 17:00, la Târgoviște, jocul urmând a fi transmis în direct de cele două televiziuni care dețin drepturile de transmisie a meciurilor din Liga a 2-a, Digi Sport și Dolce Sport, iar meciul de la Arad este programat sâmbătă de la ora 11:30. Faptul că nu au jucat în runda a 28-a poate fi considerat un avantaj pentru „stegari”, mai ales că Țălnar și stafful său se confruntă cu numeroase probleme de lot, fundașul central Ioan Șerban abia a început antrenamentele după accidentarea suferită cu o zi înaintea deplasării la Balotești, Tripșa și Cristil sunt în continuare accidentați, iar Sergiu Istrati a fost învoit pentru rezolvarea unor probleme personale. Ținând cont de aceste probleme, Țălnar nu a perfectat niciun joc amical la sfârșitul săptămânii trecute, asta deși era posibilă disputarea unui joc cu Sepsi, echipă care a stat la rândul ei în această rundă.

„Știm să jucăm astfel de meciuri”

Mihai Stere își pune mari speranțe în meciul de la Târgoviște. „Fotbalistic putem spune că stăm bine, pregătim cu atenție meciul de la Târgoviște, unul extrem de important în lupta pentru locul doi. Am reușit să câștigăm la Arad și s-a dovedit că în jocurile cu contracandidatele la promovare, echipa știe să joace astfel de meciuri. Avem ceva probleme de lot, dar sunt convins că jucătorii care vor intra pe teren vor face față mizei acestui joc. Rezultatele din această etapă ne-au ajutat, însă important e ce facem noi și trebuie să ne intereseze mai puțin ce fac celelalte echipe”, a spus Mihai Stere, antrenor secund la FC Brașov.

„E clar că la Chindia mocnește ceva”

Stere a urmărit jocul de la Mioveni, în care Chindia a pierdut cu 2-0, și s-a arătat surprins de absența atacantului Cherchez din atacul dâmbovițenilor. „Am rămas surprins de faptul că Cherchez a fost lăsat pe banca de rezerve. E clar că la Chindia mocnește ceva, pentru că e greu să lași un astfel de jucător pe bancă. Eu sper să profităm de aceste probleme de la Chindia, mai ales că pentru noi punctele sunt mult mai importante, după ce Chindia a pierdut la Mioveni și pare a fi ieșit din lupta pentru locul doi”, a încheiat Stere.

Referitor la cazul Chipciu, unul care a produs multă nemulțumire sub Tâmpa, oficialii lui FC Brașov își pun mari speranțe că în această săptămână situația va fi rezolvată, iar în cel mai scurt timp, FCSB va putea vira ultima tranșă din transferul jucătorului la Anderlecht.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 10 Apr. 2017, 10:52 Liga 2
Pe aceeași temă