„Să spălăm rușinea din tur.” Brîndescu vrea ca ASU Poli să-și ia revanșa în fața Mioveniului

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Mar. 2017, 18:39 Liga 2

După remizele cu Foresta Suceava (2-2) și Dacia Unirea Brăila (1-1) și victoria de săptămâna trecută cu Metalul Reșița (3-0), ASU Politehnica (locul 13, 24 puncte) are programat, sâmbătă, de la ora 15:00, în etapa a 25-a a Ligii 2, cel mai greu meci de până acum în campionat, în 2017. La Timișoara vine CS Mioveni (locul 6, 38 puncte), una dintre echipele care visează la promovare în acest sezon. Cu moralul extrem de ridicat după ce și-a învins contracandidata la retrogradare și e la o distanță considerabilă de locul ce duce în Liga 3, bănățenii sunt încrezători înaintea partidei cu CS Mioveni.

Alb-violeții revine pe Știința, însă vor avea un meci foarte greu, atenționează antrenorul Sorin Brîndescu. „E un meci dificil, ca toate pentru noi, mai ales că se joacă pe terenul nostru, unde întotdeauna ne dorim să câștigăm. Trebuie să abordăm jocul la victorie, să atacăm, să găsim culoare de pătrundere, iar echipa din Mioveni e una bine organizată, se apără bine supranumeric, dar și atacă grupat. Are și jucători care pot face diferența, cum sunt Ayza, Năstăsie sau Staicu, jucători de atac buni pentru nivelul Ligii a 2-a”, a spus, la conferința de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni, tehnicianul polist, care speră ca jucătorii săi să nu se relaxeze după victoria cu „lanterna roșie” Metalul Reșița: „Sperăm să nu fie cazul unei relaxări. Și băieții conștientizează că vom întâlni un adversar puternic, Mioveniul chiar și-a anunțat la un moment dat intenția de a se bate la promovare. Au început returul cu rezultate nu prea bune, probabil au orgoliul rănit și vor încerca să spele imaginea acestui început de retur cu o victorie la Timișoara. De aceea, noi va trebui să ne luăm măsuri suplimentare. Cred că băieții conștientizează acest lucru, vom încerca să ne ridicăm la nivelul adversarului și chiar să fim peste el.”

În tur, CS Mioveni a câștigat cu 3-0 întâlnirea cu ASU Poli după un meci controlat în totalitate de argeșeni, iar acum Brîndescu speră ca echipa sa să arate cu totul altfel. „A fost probabil cel mai slab meci al nostru din tur. Am fost preocupați prea mult de defensivă, să blocăm jucătorii adverși. Am luat goluri exact pe acele aspecte tactice pe care le-am lucrat înaintea meciului, a fost o delăsare și o dezamăgire a tuturor jucătorilor. A fost un meci foarte slab. Sperăm să spălăm rușinea din tur și să arătăm cu totul altfel la jocul de sâmbătă”, a afirmat Brîndescu, citat de Druckeria.

Timișorenii au toate șansele să spere la un rezultat bun, stafful tehnic având la dispoziție tot lotul. „Toți jucătorii s-au antrenat normal în această săptămână. Sunt foarte mulți jucători la un cartonaș galben distanță de suspendare, dar pentru acest joc sunt cu toții disponibili. Nu știu cât vom putea fi de atenți în meciul de sâmbătă, dar sperăm să nu avem prea mulți suspendați deodată. Suspendări oricum vor apărea, dar tocmai de aceea avem un lot numeros, pentru a acoperi aceste găuri care apar în decursul unui campionat. Ungureanu s-a antrenat și el normal, dar vom venea și când va veni momentul lui să intre în teren. Sperăm ca atunci când o va face, să ofere randamentul scontat”, a mai spus Brîndescu.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Mar. 2017, 18:39 Liga 2
Pe aceeași temă