S-a așternut liniștea în Copou

30 Dec. 2011, 08:36 Liga 2
S-a așternut liniștea** în Copou

Încă dinaintea Crăciunului, activitatea divizionarei secunde de fotbal din Copou și-a sistat activitatea pentru cel puțin două săptămâni. Și demersurile tehnicianului Ionuț Popa, cel mandatat de Comitetul Director al clubului să efectueze în această iarnă achizițiile de jucători, dar și cele ale conducerii executive, de a rezilia contractele sportivilor puși pe lista de transferuri, s-au oprit până pe 5 ianuarie.

2011 se va încheia pentru gruparea din Copou cu puține noutăți în vederea returului, când CSMS promite că va ataca promovarea cu mult mai mari șanse decât în tur. Mijlocașul ofensiv Ivan Petrovic (25 de ani) a venit liber de contract, semnând un angajament cu Iașul pentru cinci luni după ce trecuse cu bine de vizita medicală. La semnarea contractului, sârbul a fost asistat doar de Petar Jovanovic, jucătorul primdivizionarei FC Vaslui și care acum câțiva ani a jucat și el pentru o scurtă perioadă în Copou. Petrovic a evoluat în sezonul trecut la Sloboda Point Sevojno, iar în turul acestui campionat la Metalac Gornji Milanovac, ultima clasată în competiția din Serbia.

Sub comanda lui Ionuț Popa va lucra în primăvară și fundașul Alexandru Crețu, care revine astfel cu jumătate de an mai devreme decât era prevăzut în acordul de împrumut parafat cu formația din Liga a III-a, FC Hunedoara. Acesta a jucat multișor în returul stagiunii trecute în Copou, pe când aici antrena Adrian Falub, care l-a folosit deseori ca titular, profitând de faptul că fundașul era unul dintre cei doi jucători sub 21 de ani pe care echipele de divizie secundă sunt obligate să-i folosească pe întreaga durată a partidelor.

Profitând de această perioadă a anului, recunoscută drept una lipsită de prea multă activitate, a intrat oficial în concediu de odihnă inclusiv președintele executiv al CSMS, Mircea Ursu. El a părăsit pentru câteva zile Copoul bucuros că înaintea plecării a mai efectuat unele plăți (salariile pe luna noiembrie) către jucătorii pe care Iașul se va baza cu certitudine și în retur, în timp ce altora li s-au mai achitat o parte dintre mai vechile restanțe.

„Suntem în grafic cu plățile către jucătorii rămași în atenție și pentru retur. Rămâne ca și ei să ne întoarcă gestul în această perioadă extrem de delicată obținând rezultate bune în retur, care să ne ducă la vară în Liga I”

Mircea Ursu, președinte executiv CSMS Iași

sursa: Evenimentul

30 Dec. 2011, 08:36 Liga 2
Pe aceeași temă