Știința Miroslava a pierdut la limită meciul amical cu CSM Poli Iași

Marius ANGHEL 09 Oct. 2017, 19:56 Pregătiri, amicale
Știința Miroslava a pierdut la limită** meciul amical cu CSM Poli Iași

CSM Poli Iași s-a impus la limită, scor 2-1 (1-0), în amicalul cu divizionara secundă Știința Miroslava, disputat astăzi, în Copou. Echipa lui Flavius Stoican a marcat prin Pedro (23) și Moisi (56), în timp ce golul de onoare al Științei a fost reușit de Asăvoaei, în minutul 89.

Pedro a marcat la doar patru minute după ce a fost introdus de Stoican în locul brazilianului Jo, care a acuzat o ușoară accidentare. Aceasta a fost ultima repetiție înaintea meciului cu Craiova, programat sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 19:15, în Copou, în prima etapă a returului.

Miroslava, care a pierdut la scor de tenis sâmbătă la Călărași, 0-6 cu Dunărea, va juca în următoarea etapă, a 12-a a Ligii 2, pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare.

CSM Poli: Kelava – Sin, Frăsinescu, Cioinac, Bădic – Qaka, Chelaru – Spătaru, Ștefănescu, Jo (Pedro 19) – Andrei Cristea. În repriza a doua au evoluat toți componenții lotului, mai puțin Tiago, Kizito, Koșelev (convocați la loturile naționale), Platini și Bosoi (accidentați). Antrenor: Flavius Stoican

Știința Miroslava: Avram – Maxim, Mateciuc, Bucur, Cerneuțanu – Izmană, Botezatu, Taciuc – Nemțanu, Al. Marin, Căinari. În minutul 35 au intrat Turiță, Crișan și Buhăcianu, iar din minutul 46 au evoluat Săvoaia, Agrigoroaei, Ambrosie, Asăvoaei, Viorică, Corban, Curchi, Sasu, Sandu. Antrenor: Cristian Ungureanu.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 09 Oct. 2017, 19:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă