Poli Iași a invitat-o pe UTA să joace în Copou meciul din 16-imile Cupei României. Răspunsul arădenilor și apelul președintelui echipei din Liga 1 către FRF și LPF

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 22 Sep. 2018, 17:14 Cupa
Poli Iași a invitat-o pe UTA să joace în Copou meciul din 16-imile Cupei României.** Răspunsul arădenilor și apelul președintelui echipei din Liga 1 către FRF și LPF

Deplasarea extrem de lungă până la Arad pentru meciul de miercuri, de la ora 16:00, cu UTA, din 16-imile Cupei României, le încurcă serios planurile ieșenilor. Cum cursa Blue Air Iași – Timișoara a fost anulată, iar la Tarom nu mai sunt bilete, moldovenii sunt nevoiți să facă deplasarea până în vestul țării cu autocarul.

În aceste condiții, oficialii Politehnicii le-au propus arădenilor să joace meciul de la mijlocul săptămânii următoare în Copou, pe stadionul „Emil Alexandrescu”, iar încasările să fie virate în contul clubului UTA.

Antrenorul Ionuț Popa nu a fost de acord cu propunerea Politehnicii, invocând că are un meci important în campionat, pe teren propriu, după disputa din Cupă. Adversarul important este CS Balotești.

„Deplasarea de la Arad ne dă mari bătăi de cap. Am aflat de acest meci târziu și nu am avut timp să facem rezervări. Cursa Blue Air până la Timișoara a fost anulată, la Tarom am găsit foarte puține bilete până la Timișoara, iar până la Cluj nu sunt deloc. Încă nu știm cu ce vom face deplasarea. Le-am propus celor de la UTA să jucăm meciul la Iași, miercuri, iar banii pe care îi încasăm pe bilete să-i dăm lor. Nu au fost de acord. Ionuț Popa a declarat că au meci important în week-end-ul viitor pe teren propriu și nu a fost de acord să vină să joace la Iași”, a declarat președintele executiv al Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie.

Acesta a făcut un apel la Federația Română de Fotbal și la LPF să anunțe programul meciurilor din Cupa României și Liga 1 din timp, astfel încât echipele să poată rezerva bilete de avion.

„Cred că este normal ca programul să fie anunțat mai din timp, astfel încât echipele să-și poată rezerva bilete de avion. Noi, spre exemplu, mergem acum la Arad pentru meciul din Cupă, dar nu am mai găsit decât puține bilete. Nu putem trimite 8-9 jucători cu avionul, iar restul cu autocarul. Dacă știam din timp de meci, puteam lua bilete și am fi efectuat deplasarea în condiții bune”, a completat Ambrosie.

Astfel, loviți de refuzul utiștilor, cei de la Poli Iași vor trebui să se deplaseze la Arad pentru meciul cu UTA de miercuri, de la ora 16:00, de pe stadionul Motorul.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 22 Sep. 2018, 17:14 Cupa
Pe aceeași temă