Robert Ilyes, din nou nemulțumit de jocul ciucanilor, acum contra Corvinului: ”Ne-au dominat în toate capitolele. Cu atitudinea asta nu cred că putem juca în viitor”

Călin MNERIE 20 Aug. 2023, 11:22 Liga 2

FK Miercurea Ciuc rămâne cu punctele scoase etapa trecută, pe teren propriu, în compania codașei Progresul Spartac (scor 3-0). În rest, echipa harghiteană nu a găsit drumul nici măcar spre gol cu Concordia Chiajna (0-3 acasă) și Corvinul Hunedoara (0-2 în deplasare).

A devenit, însă, o obișnuiță ca echipa ciucană, indiferent de antrenorul pe care l-a avut pe bancă, să înceapă slab sezonul de Liga 2. Stau martore cel puțin precedentele două ediții de campionat.

Robert Ilyes, după eșecul ciucanilor la Hunedoara: ”A doua repriză este tot fără comentarii din partea noastră”

Contra nou-promovatei Corvinul, când se venea după două victorii consecutive (3-0 cu Spartac în campionat și 1-0 la AFC Odorheiu Secuiesc în Cupa României) și se credea că moralul jucătorilor a crescut, FK Miercurea Ciuc a fost din nou depășită și a contorizat a doua victorie în trei etape trecute din noua ediție a Ligii 2.

Soarta partidei desfășurate sâmbătă, pe stadionul ”Michael Klein” din Hunedoara a fost tranșată de golurile reușite de Denis Hrezdac (54) și Marius Coman (70).

”Nu e nimic de comentat, după o primă repriză echilibrată. Ambele formații au avut câteva situații și a doua repriză este tot fără comentarii din partea noastră, adică ne-au dominat în toate capitolele. Au fost greșeli de fază fixă, nu mi se pare normal să greșim la aceeași fază de două ori și să luăm primul gol. Portarul nu trebuie să-l analizez acum la cald, nu știu dacă portarul sau cine a pierdut marcajul a fost de vină.

Pentru meciul următor trebuie să ne revenim cât mai repede și să ne schimbăm atitudinea. Cu atitudinea asta nu cred că putem juca în viitor. Din toate punct de vedere, Corvinul este o echipă solidă, se vede că au jucat împreună până acum, se vede o relație de joc și au meritat victoria din toate punctele de vedere”, a declarat Robert Ilyes, antrenorul ”roș-negrilor” harghiteni.

FK Miercurea Ciuc în meciul cu Corvinul: Gyenge – Apro, Kelemen (cpt.), Gergely – Gal-Andrezly (B. Szabo 74′), Karandi (Ronai 67′), Veres, J. Nagy – Jebari (Magyari 67′), L. Kovacs (Jelena 67′), Makrai (Csuros 74′). Rezerve neutilizate: Karacsony – Csiszer, Berkeczi, B. Pinter.

Urmează meciul cu CSM Reșița pentru FK Miercurea Ciuc

Rămasă cu 3 puncte după primele trei etape ale Ligii 2, FK Miercurea Ciuc ocupă în acest moment locul 10 în clasament, dar mai poate pica până la finalul rundei.

În etapa următoare, a 4-a, echipa lui Robert Ilyes va juca pe teren propriu, sâmbătă, cu CSM Reșița, formație care a reușit ieri, rămasă fără antrenorul principal cu care a promovat, prima victorie și primele puncte în acest sezon, după 2-1 acasă cu CSC Dumbrăvița.

Foto: Cătălin Crăciun

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-florin-maxim-si-denis-hrezdac-dupa-corvinul-fk-miercurea-ciuc-2-0-19281084

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-invins-cu-2-0-fk-miercurea-ciuc-in-etapa-3-a-ligii-2-19281054

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-3-liga-2-19280963

Călin MNERIE 20 Aug. 2023, 11:22 Liga 2
Pe aceeași temă