Robert Boboc continuă în Liga 2 după despărțirea de FC Brașov. Semnează cu o echipă condusă de un antrenor cu care a mai lucrat la alte trei formații

Adi MARICA 27 Jun. 2023, 23:56 Liga 2
Robert Boboc continuă în Liga 2 după despărțirea de FC Brașov. Semnează cu o echipă condusă de un antrenor cu care a mai lucrat la alte trei formații

Aventura mijlocașului Robert Boboc la FC Brașov s-a încheiat după doar șase luni și a fost una dezastruosă din punct de vedere fotbalistic.

În toată această perioadă, mijlocașul originar din Pitești nu a reușit să se impună în echipa antrenată de Dan Alexa, fiind utilizat doar într-un singur meci, 77 de minute în victoria cu 2-1 de la Dumbrăvița, din ultima etapă a play-out-ului Ligii 2.

Robert Boboc a jucat în sezonul recent încheiat la Șelimbăr și FC Brașov

În prima parte a sezonului, Boboc a evoluat în 12 jocuri (726 de minute) pentru CS Comunal Șelimbăr, echipă la care a jucat și în sezonul trecut, când a avut 21 de apariții și a marcat un gol.

”Am jucat doar într-un singur meci la FC Brașov. Așa a decis antrenorul, chiar nu s-a întâmplat nimic. Echipa a jucat bine și eu a trebuit să respect decizia antrenorului”, a spus Robert Boboc despre faptul că a evoluat doar într-un meci la FC Brașov.

Boboc semnează cu Campionii FC Argeș, echipă din orașul natal

Fotbalistul de 28 ani va continua în Liga 2 și va semna cu Campionii FC Argeș, echipă care a retrogradat din SuperLigă și a fost preluată de Alexandru Pelici, antrenor cu care Boboc a mai lucrat la FC Hermanstadt, CS Mioveni și CSM Reșița.

”M-am înțeles cu FC Argeș”, a confirmat Boboc pentru Liga2.ro.

 

Robert Boboc a crescut la FC Argeș, Școala de Fotbal Nicolae Dobrin și Școala de Fotbal Dănuț Coman, iar la seniori a jucat în cariera sa la CS Mioveni (în trei perioade), ”U” Cluj, SCM Pitești (actuala Campionii FC Argeș), FC Hermannstadt, Astra, Dunărea Călărași, CSM Reșița și CS Comunal Șelimbăr.

În prima ligă a prins câte un joc pentru ”U” Cluj (10 minute în 2014) și Astra (17 minute în 2018).

  • Până în acest moment, Argeșul și-a prezentat oficial șapte achiziții pentru sezonul de Liga 2: Valentin Buhăcianu (ex FC Hermannstadt), Florian Haită (ex Universitatea Cluj), Adrian Scarlatache , Cristian Balgiu (ex Steaua), Ionuț Rădescu (ex CS Mioveni), Andrei Panait (ex CS Mioveni) și Patrick Dulcea (împrumutat de la Farul Constanța).
  • Trupa preluată de Alexandru Pelici s-a reunit luni, iar printre noutăți s-a aflat și Bogdan Manole, fost la Metalul Buzău.

Foto: FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-a-inceput-pregatirea-la-pitesti-cu-multi-tineri-jucatori-cine-a-ramas-in-lot-dintre-cei-care-au-retrogradat-noua-achizitie-absenta-si-fundasul-din-liga-3-ascuns-de-19276133

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trei-retrogradati-cu-cs-mioveni-si-unul-dintre-jucatorii-care-mai-aveau-contract-cu-steaua-au-semnat-cu-campionii-fc-arges-unul-dintre-ei-a-avut-parte-de-videoclip-de-prezentare-19275775

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-doua-achizitii-ale-argesului-jucatori-care-vara-trecuta-promovau-in-prima-liga-cu-echipele-lor-fc-hermannstadt-si-u-cluj-19275704

Adi MARICA 27 Jun. 2023, 23:56 Liga 2
Pe aceeași temă