Ripensia scoate abonamentele în vânzare. Cerințe pentru public la amical cu SSU Poli

Anda DELIU 23 Jul. 2021, 09:14 Liga 2
Ripensia scoate abonamentele în vânzare. Cerințe pentru public la amical cu SSU Poli

Ripensia va scoate la vânzare abonamente în acest sezon, în care startul se ia cu măsuri încă restrictive pentru accesul pe stadioane. De altfel, și sâmbătă, la amicalul cu SSU Poli se va intra doar în condițiile protocolului impus și pentru meciurile oficiale.

De la acest amical, fanii vor putea să-și procure abonamente. Prețul este de 150 de lei. ”Cu toții suntem nerăbdători să jucăm cu suporterii alături de noi, iar din acest weekend fanii noștri pot achiziționa abonamentele valabile pentru meciurile de acasă ale Ripensiei, stagiunea 2021/2022 a Ligii 2. Mai exact, abonamentele, care costă 150 de lei, pot fi achiziționate începând de sâmbătă, 24 iulie, cu ocazia partidei amicale dintre Ripensia și SSU Politehnica, programată pe arena ”Electrica”, de la ora 11:00. Abonamentele de sezon vor putea fi cumpărate ulterior și de la sediul clubului, din Piața Libertății (parterul Facultății de Muzică) și la partidele de acasă, din campionatul Ligii 2”, se arată pe site-ul Ripensiei.

Nu se anunță câte locuri disponibile sunt

Arena Electrica are o tribună acoperită, dar există și tribuna a doua, una cu gradene de beton, fără scaune. Nu se știe exact cum se va calcula acel 50 la sută. Nici clubul nu se obosește să explice câte abonamente vor fi disponbile!

”Deoarece numărul persoanelor care pot veni la meciuri este încă limitat (50% din capacitate), vă sfătuim să achiziționați abonamente din timp, pentru a vă rezerva locul la partidele Ripensiei”, se mai arată pe site-ul Ripensiei.

Ripensia cere publicului dovadă de vaccinare sau test covid

Dacă SSU Poli nu a organizat amicale cu public, decât cel de pe stadionul Auto, Ripensia permite accesul gratuit al publicului la amicalul cu concitadina SSU.

Fanii și presa trebuie să prezinte dovada vaccinării sau un test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau unul rapid nu mai vechi de 48 de ore sau dovada că se află în perioada dintre ziua a 15-a și a 18-a de la diagnosticarea infectării cu coronavirus.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-continua-sa-testeze-jucatori-cu-mai-putin-de-doua-saptamani-inainte-de-startul-campionatului-doua-nume-noi-la-amicalul-cu-viitorul-pandurii-19192685

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-parafat-inca-doua-transferuri-de-tineri-jucatori-ionut-rus-si-zoran-mitrov-19192520

Anda DELIU 23 Jul. 2021, 09:14 Liga 2
Pe aceeași temă