Ripensia are o deplasare grea în etapa a 11-a a Ligii 2, pe terenul Concordiei. Cosmin Petruescu: ”Consider Chiajna una dintre echipele favorite la play-off”

Anda DELIU 06 Nov. 2020, 12:09 Liga 2
Ripensia are o deplasare grea în etapa a 11-a a Ligii 2, pe terenul Concordiei. Cosmin Petruescu: ”Consider Chiajna una dintre echipele favorite la play-off”

Ripensia va juca sâmbătă, de la ora 11:00, la Chiajna, cu o echipă, Concordia, la care, oficial, Florin Bratu mai e antrenor, deși, neoficial, despărțirea pare inevitabilă. Timișorenii vin după succesul cu Turris Oltul și sunt încrezători, deși au destul de multe absențe.

Cosmin Petruescu, antrenorul Ripensiei, a lăudat adversarul din etapa a 11-a a Ligii 2. ”Ne așteaptă o partidă foarte dificilă, împotriva unei echipe care, din punctul meu de vedere, trebuia să fie mult mai sus în clasament, dacă ne raportăm la valoare individuală a jucătorilor pe care îi au în componență. Dar au avut anumite probleme interne, chiar neșanse în alte partide, un cumul de factori care au dus la poziția ocupă de Concordia Chiajna în clasament. Dar au în lot jucători cu o valoare incontestabilă, cu o bogată experiență, unii chiar internațională. Alții, cu experiență la nivelul ligiilor 1 și 2. Cu toate acestea, consider Chiajna una dintre echipele favorite la play-off, cel puțin pentru moment”, a spus ”Conferențiarul”.

Mult entuziasm la Ripensia

După succesele consecutive cu Șoimii Lipova, din Cupa României, și Pandurii și Turris Oltul, în campionat, încrederea e la cote mari la ripensiști. ”Suntem pe un drum bun de câteva jocuri. Mă bucur că am reușit să avem constanță, atât din punct de vedere al rezultatelor, cât și din puunct de vedere al jocului. În ciuda faptului că avem o echipă foarte tânără, mă bucur că am reușit să legăm câteva victorii în special pe teren propriu, care ne dau moral și încredere pentru partida de sâmbătă. O partidă pe care e clar că o vom aborda cu multă încredere și cu mult entuziasm”, a punctat Petruescu.

Problemele de lot continuă la Ripensia

Ripensia nu poate conta pe Alexandru Popovici și Mădălin Sturzu, în continuare pozitivi cu coronavirus, deși au trecut peste 14 zile de la aflarea rezultatului pozitiv. Harald Fridrich e la ultima etapă de suspendare, iar Adrian Neacșu, Mihai Ene și Cosmin Sîrbu sunt accidentați.

”Ne-am obișnuit și probabil că până la sfârșitul acestui campionat, un campionat atipic, nu cred că vom avea posibilitatea de alinia cel mai bun «11» sau să avem tot lotul valid”, a adăugat antrenorul Petruescu.

Cu 12 puncte acumulate în nouă meciuri, Ripensia e pe locul 14 în Liga 2. Concordia Chiajna are 9 puncte tot din nouă jocuri și e pe locul 16. Meciul direct dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a 11-a a eșalonului secund.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-mare-pentru-ripensia-cu-turris-oltul-dupa-un-meci-cu-un-arbitraj-foarte-slab-cosmin-petruescu-jocul-greseala-asteapta-19155435

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-situatia-lui-florin-bratu-la-concordia-chiajna-a-fost-lamurita-cristian-tanase-urmeaza-sa-discutam-toti-zilele-astea-19155707

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-cei-doi-antrenori-cu-care-concordia-chiajna-discuta-pentru-alcatuirea-noului-staff-tehnic-situatia-lui-florin-bratu-19155659

Anda DELIU 06 Nov. 2020, 12:09 Liga 2
Pe aceeași temă