Ripensia a rămas fără manager! Radu Suciu merge ca director la alt club din județul Timiș

Anda DELIU 26 Mar. 2021, 16:46 Liga 2
Ripensia a rămas fără manager! Radu Suciu merge ca director la alt club din județul Timiș

Ripensia Timișoara nu îl mai are în structura organizatorică pe Radu Suciu, cel care în ultima perioadă se ocupa de partea administrativă și birocratică a clubului de fotbal din Liga 2, dar în trecut, nu foarte îndepărtat, a fost și antrenor al roș-galbenilor. Fostul portar al lui Poli a mers la Clubul Sportiv Comunal Dumbrăvița, unde va ocupa funcția de director.

La Ripensia, Suciu a fost printre membri fondatori ai clubului și a fost și primul antrenor al echipei. De asemenea, în perioadele de după unele demisii ale antrenorilor, nu a ezitat să fie interimar în Liga 2. În ultimul an s-a ocupat mai ales de munca cu actele la club.

”Dincolo de activitatea ireproșabilă din punct de vedere profesional, Radu Suciu a fost unul dintre cei mai activi oameni din cadrul clubului, investindu-și pasiunea și energia pentru creșterea Ripensiei și readucerea ei în eșaloanele superioare. O bună parte din ceea ce este astăzi Ripensia se datorează atașamentului manifestat de Radu Suciu. Pe această cale, clubul nostru îi mulțumește lui Radu Suciu pentru tot ce a făcut în acești ani. Îi urăm mult succes la noul club la care va lucra dar, indiferent de împrejurări, el va rămâne un pilon important al familiei ripensiste!”, este mesajul postat pe site-ul oficial al Ripensiei.

Director la Dumbrăvița, club care are și echipă de fotbal în Liga 3

Ajuns la 65 de ani, Suciu a fost portar la Poli și UTA, Suciu a lucrat și în mediul de afaceri, la o reprezentanță auto importantă din Timișoara, dar și în presă.

El a fost numit director la CSC Dumbrăvița fără concurs, prin numire directă de către primarul comunei, Horia Bugarin (USR).

Clubul dumbrăvițean are secție de fotbal, cu echipă de seniori în Liga 3, dar și secții de tenis de masă, automobililism și judo (doar copii). Rămâne de văzut cum se va descurca Ripensia după plecarea sa și dacă va veni cineva în loc într-un viitor apropiat.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-13-15-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1500-dintre-cei-zece-lideri-doar-viitorul-selimbar-si-unirea-dej-intrand-la-joc-astazi-steaua-o-sa-joace-cu-dinamo-2-19176082

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-se-muta-pe-dan-paltinisanu-pentru-meciul-cu-fotbal-comuna-recea-cosmin-petruescu-lauda-echipa-maramureseana-are-o-forta-ofensiva-impresionanta-19176070

https://liga2.prosport.ro/seria-1/batalia-finala-pentru-play-off-ul-ligii-2-analiza-situatiilor-in-care-cele-11-echipe-implicate-in-lupta-pentru-primele-sase-locuri-isi-pot-indeplini-sau-rata-obiectivul-19176078

Anda DELIU 26 Mar. 2021, 16:46 Liga 2
Pe aceeași temă