Ricardo Grigore, cedat de Dinamo la ”FC U” Craiova! Suma de bani încasată de bucureșteni

Răzvan STÎNGĂ 15 Jul. 2022, 18:24 Liga 2
Ricardo Grigore, cedat de Dinamo la ”FC U” Craiova! Suma de bani încasată de bucureșteni

E oficial, Dinamo l-a cedat pe Ricardo Grigore. Fundașul central, în vârstă de 23 de ani, a semnat cu U Craiova 1948 SA și a fost prezentat vineri, 15 iulie, chiar de patronul Adrian Mititelu, ieșit zilele trecute din închisoare. Potrivit informațiilor apărute în presă, Dinamo s-a ales și cu o sumă de bani în urma afacerii.

Dinamo l-a cedat pe Ricardo Grigore la ”FC U” Craiova pentru aproximativ 50.000 de euro

”Câinii roșii” au consemnat multe plecări din lotul cu care au retrogradat în Liga 2, dar de pe urma cedării lui Ricardo Grigore s-au ales cu aproximativ 50.000 de euro. Oltenii nu fac însă precizări în acest sens, iar Dinamo nici măcar nu a anunțat plecarea lui Ricardo Grigore, chiar dacă era intuită și așteptată de câteva zile bune.

Este pentru prima dată când Ricardo Grigore schimbă echipa în carieră, el fiind crescut și evoluând doar pentru echipele formației din ”Ștefan cel Mare”. Pentru prima echipă, fundașul a prins 101 meciuri și a marcat de șase ori.

Ricardo Grigore a schimbat pentru prima dată echipa în carieră

Sezonul trecut apărătorul a evoluat în 22 de partide, dar a jucat destul de puțin în ultima parte a stagiunii.

Clubul nostru este încântat să anunțe faptul că Ricardo Grigore a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane”, este scurtul anunț prin care U Craiova 1948 SA a anunțat aducerea lui Grigore.

Dinamo a primit, foarte probabil, și procente de pe urma cedării lui Ricardo Grigore

Trecerea lui Ricardo Grigore la U Craiova 1948 SA a fost anunțată de ProSport încă de zilele trecute, iar acum mutarea a fost oficializată de clubul oltean. Au fost purtate discuții mai lungi pentru că nu se ajunsese la suma exactă a transferului, dar nici în privința procentelor pe care formația din Bănie urmează să le ofere dinamoviștilor pentru un viitor eventual transfer al fundașului.

Oricum, chiar Adrian Mititelu făcea public faptul că Dinamo va primi pentru cedarea lui Ricardo Grigore sub 100.000 de euro.

Eu zic că, în acest moment, lucrurile sunt rezolvate 99.9 la sută. A fost o chestie legată de un eventual transfer, de procente. Nu e o sumă foarte mare, nu am acordul să spun, dar e o sumă conformă cu vremurile pe care le trăim. Sub 100.000 de euro.

Mai avem doi-trei jucători care pot ajunge la noi, dar lucrurile nu sunt clare. Doi-trei jucători vor mai ajunge la noi. Trebuie să ne mai întărim în apărare”, spunea Adrian Mititelu.

Dinamo mai poate face două achiziții, aducerile lui Cătălin Țîră și Iulian Roșu 

Dinamo mai poate aduce doi jucători, după ce a anunțat venirile lui Bogdan Gavrilă, Valentin Lazăr și Neluț Roșu. ProSport a anunțat în exclusivitate că Atacantul Cătălin Țîră (28 de ani) și mijlocașul Iulian Roșu (28 de ani) se află la antrenamentele ”interimarului” Iulian Mihăescu.

Dacă ei vor da randament, Dinamo le va oferi și contracte, asta dacă nu cumva acest lucru s-a și întâmplat, dar clubul nu a făcut publică informația.

Foto: U Craiova 1948 SA

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Jul. 2022, 18:24 Liga 2
Pe aceeași temă