Doi noi jucători la antrenamentele conduse de Mihăescu. Cătălin Țîră s-a întors la Dinamo după ce nu l-a convins pe Pustai, iar celălalt și-a făcut junioratul la Steaua | EXCLUSIV

Daniel VLAD 15 Jul. 2022, 16:15 Liga 2
Doi noi jucători la antrenamentele conduse de Mihăescu. Cătălin Țîră s-a întors la Dinamo după ce nu l-a convins pe Pustai, iar celălalt și-a făcut junioratul la Steaua | EXCLUSIV

Iulian Mihăescu, antrenorul interimar de la Dinamo, are sub comanda sa la antrenamente doi noi jucători.

Atacantul Cătălin Țîră (28 de ani) și mijlocașul Iulian Roșu (28 de ani) se pregătesc cu formația din ”Ștefan cel Mare”.

Cătălin Țîră s-a întors la Dinamo după ce nu l-a convins pe Cristian Pustai să-l păstreze la Gloria Buzău

Dinamo se descurcă cum poate după retrogradarea în premieră în Liga 2, doar cu administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu în conducere, după ce Florin Răducioiu și-a dat demisia.

Membri comisiei tehnice formate din Iulian Mihăescu, Ion Marin, Cornel Țălnar și Ionel Augustin sunt singurii care îl mai ajută pe Zăvăleanu, în timp ce Dorin Șerdean caută în continuare să găsească pe cineva potent financiar căruia să-i dea acțiunile sale, însă nu către DDB.

Ultimele noutăți din lotul echipei roș-albe sunt Cătălin Țîră și Iulian Roșu, informează în exclusivitate ProSport.

Țîră a jucat în sezonul trecut chiar la Dinamo, doar 110 minute în șase meciuri, toate disputate în 2021, iar acum se întoarce la clubul bucureștean după ce nu l-a convins pe Cristian Pustai că merită să fie păstrat în lotul Gloriei Buzău.

Atacantul care a mai jucat în România pentru FC Brașov, Concordia Chiajna, Rapid, Dunărea Călărași, Daco-Getica București, Viitorul Constanța, Luceafărul Oradea și FC Voluntari și-a încercat norocul în această vară la Buzău, s-a antrenat sub comanda lui Cristian Pustai, a jucat în meciuri amicale, însă nu l-a impresionat pe experimentatul antrenor că merită să fie păstrat în lot în noul sezon de Liga 2. Astfel, fiul lui Ștefan Țîră, fost mare atacant al Rapidului, s-a întors la Dinamo, unde este o mare nevoie de jucători și unde are șansă să evolueze.

Iulian Roșu a crescut la Steaua, iar ultima dată a jucat la Metaloglobus

Surpriza de la antrenamentele lui Dinamo este Iulian Roșu. Mijlocașul a crescut la Steaua (actuala FCSB, pe când se numea Steaua), pentru care are un meci în Liga 1, patru în Cupa României și două în Cupa UEFA.

Ultima echipă la care a fost legitimat a fost Metaloglobus București, pentru care a jucat în doar două meciuri în 2022 (22 de minute), asta și fiindcă s-a alăturat echipei după ce campionatul se reluase și nu putea juca din cauza unei accidentări urâte, cu fracturi, suferită la față. În prima parte a sezonului de Liga 2 recent încheiat, în jocurile din 2021, a evoluat în 13 partide (793 minute) și a înscris un gol pentru FC Brașov.

În cariera sa a jucat la seniori pentru Steaua 2, Steaua, FC Clinceni, Rapid, Astra, ACS Poli Timișoara, Olimpia Satu Mare, Metaloglobus București, Poli Iași (a fost legitimat și nu a apucat să joace pentru ea), Sportul Snagov, SCM Gloria Buzău, FC Brașov și din nou Metaloglobus.

Atât Țîră, cât și Roșu, vor juca pentru Dinamo în amicalul de sâmbătă de la Clinceni, cu Unirea Constanța, ulterior urmând să-și negocieze contractul.

Daniel VLAD 15 Jul. 2022, 16:15 Liga 2
Pe aceeași temă