Remiza care o promovează pe Rapid! ASU Poli și CS Mioveni au terminat la egalitate după un meci jucat pe o ploaie torențială

Anda DELIU 17 May. 2021, 21:15 Liga 2

Partida dintre ASU Poli și CS Mioveni s-a terminat la scorul de 2-2, după un meci nu neapărat spectaculos, dar cu goluri frumoase înscrise de ambele echipe, prin Ivanovici și Ignea, respectiv Vereș și Garutti.

Confruntarea celor doi antrenori timișoreni din play-off s-a jucat în condiții total neprielnice, deoarece mare parte a jocului a plouat torențial. Cu acest egal, Poli a reușit să facă un ”cadou” celor de la Rapid, care au reușit să promoveze matematic în Liga 1 după acest rezultat.

Pe un teren îmbibat cu apă după o ploaie torențială, meciul nu a început destul de alert. Chiar și așa, în minutul 15, Ivanovici a deschis scorul dintr-o lovitură liberă după ce a executat superb, la vinclu, peste zid, iar Iustin Popescu nu a avut ce face. Mioveniului a avut o ocazie mare peste 10 minute, când Blănaru a tras mult peste buturi, la o fază la care rămăsese din câțiva metri singuri cu portarul. Până la urmă, Mioveniul a reușit să egaleze în minutul 26, după o altă lovitură liberă. Mingea a ajuns la Szilard Vereș, care a tras și el impecabil, la vinclu. Prima repriză s-a terminat tot cu o lovitură liberă, dar de data aceasta, terminată cu un ”gol turcesc”, după o execuție a lui Mar.

Pe o ploaie torențială, au ”crescut” golurile la Timișoara

Deși CS Mioveni a dominat jocul după ce Poli a deschis scorul, până la urmă, Poli a reușit să dea lovitura în minutul 55. Faza a început cu o reluare cu capul în bară a lui Radunovic, după care Ignea, introdus de Alexa la pauză a venit și a șutat din 5 metri sub transversală. Condițiile meteo au început să fie tot mai nefavorabile pentru un meci spectaculos, din cauza unei ploi torențiale, în contextul în care cele trei goluri marcate au fost spectaculoase.

Mioveniul nu s-a lăsat, iar în minutul 76, după un corner, Guilherme Garutti a marcat cu capul. Finalul de joc a fost unul pe contre, dar cu terenul ud, niciuna dintre echipe nu a reușit să marcheze. În prelungiri, Ivanovici a scăpat singur și a centrat pentru Axente, dar tabela a rămas nemodificată.

Meciul s-a terminat cu o lovitură liberă bătută de Ivanovici, dar tot fără rezultat.

ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA – CS MIOVENI 2-2

Petre Ivanovici 15′, Alin Ignea 55′ / Szilard Vereș 26′, Guilherme Garruti 76′

ASU Poli: Păduraru – C. Jurj (Sofran 81′), Mera (cpt.)(Axente 81′), Scutaru, Pamfile – D. Radu (D. Andrei 81′), Coadă, Codrea, Ivanovici – Radunovic (Plazonja 65′), Al. Munteanu (A. Ignea 46′)
Rezerve neutilizate: Cuzmanovici – Casado, Sg. Popovici, R. Rus
Antrenor: Dan Alexa

CS Mioveni: Ius. Popescu – Oancea, Al. Iacob, Gherghe (cpt.)(Garutti 46′), Șerbănică (Massaro 62′) – Coșereanu (Rădescu 62′), Sz. Vereș (M. Chindriș 79′), M. Șerban, Mar – Bg. Rusu (Seb. Ivan 71′), Blănaru
Rezerve neutilizate: Ducan – Andr. Panait, M. Șerban, Tib. Coman
Antrenor: Alexandru Pelici

Stadion: ”Dan Păltinișanu” (Timișoara – Timiș); Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); Asistenți: Ionuţ Marius Bobe (Videle) și Răzvan Ionuț Soponar (Baia Mare); Rezervă: Mircea Ardelean (Arad); Observatori: Teodora Albon (Cluj-Napoca) și Daniel Sabou (Zalău).

După acest rezultat, trupa lui Alexandru Pelici și-a asigurat locul 3 în play-off, acum având 45 de puncte, iar ASU Poli e pe 6, ultimul loc, cu 40 de puncte. În ultima rundă, CS Mioveni primește vizita celor Rapid. Poli va juca la Miercurea Ciuc, un meci decisiv pentru a prinde un loc de baraj de promovare. Dunărea Călărași, aflată acum pe locul 4, va merge la Craiova, contra unei echipe care vrea locul 1 în Liga 2. Partidele nu sunt programate încă.

Foto: Sebastian Tătaru și Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-cs-mioveni-se-joaca-de-la-ora-1830-timisorenii-mai-spera-la-un-loc-de-baraj-de-promovare-argesenii-sa-isi-tina-vii-sansele-la-accederea-directa-in-liga-1-19185417

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-promovat-in-liga-1-farmecul-vietii-se-simte-din-nou-in-prima-divizie-dupa-sase-ani-mana-de-ajutor-din-partea-fratilor-de-la-asu-poli-19185482

Anda DELIU 17 May. 2021, 21:15 Liga 2
Pe aceeași temă