Reghecampf: „Totul depinde de ceea ce doresc oficialitățile de la Snagov”

06 Dec. 2011, 19:14 Liga 2
Reghecampf:**

UPDATE: Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei FC Snagov, recunoaște că a purtat discuții cu cei de la Farul, însă declară că încă nu a acceptat oferta lor pentru că trebuie să stabilească concret ce planuri au oficialii ilfoveni. În cazul în care se dorește performanță și, bineînțeles, promovarea va rămâne la alb-roșii, în caz contrar urmând a se despărți.

„Sunt antrenor sub contract cu FC Snagov. Îmi doresc să nu bat pasul pe loc. Îmi doresc să fac ceva când ajung la un club, nu doar să mi-l trec în CV. La Snagov am avut o înțelegere, când m-am întors, să preiau echipa, să o duc la promovare și să promovăm. Dacă nu se poate sau nu se vrea asta este. Merg mai departe, undeva unde se dorește performanță la nivel înalt. Dacă se dorește asta la Snagov este firesc să rămân. Totul depinde de ceea ce doresc oficialitățile de la Snagov. Cu Giani Nedelcu am o relație de prietenie. Este un om care își dorește performanță.” a declarat Reghecampf.

Tehnicianul îi mulțumește conducerii echipei de pe litoral pentru încrederea acordată și le promite că le va da un răspuns după ce va discuta cu superiorii săi de la FC Snagov. Reghecampf declară că poate face performanță oriunde.

„Le mulțumesc pentru încrederea acordată celor de la Farul, dar nu pot pleca așa fără să am discuția finală cu superiorii mei de la FC Snagov. Eu pot și îmi doresc mai mult. Nu sunt un tip modest. Mă bazez pe mine și știu ce pot și cât pot. Eu cred că am demonstrat ce se poate face cu seriozitatea, disciplină și antrenamente făcute cum trebuie. Se face performanță, vă spun sincer. Îmi aduc aminte că la Steaua, pe vremea mea, nu mi-am pus eu sau colegii mei vreodată problema că pierdem meciurile. Ne antrenam și știam că suntem invincibili. Așa trebuie să se întâmple oriunde și asta am să fac eu oriunde voi merge: performanță, respect, seriozitate și muncă titanică.”, a încheiat Laurențiu Reghecampf.

Articol scris de Victor STOICESCU


Președintele executiv al echipei de fotbal FC Farul, Marcel Lică, a declarat, în această seară, că se pare că tehnicianul celor de la FC Snagov, Laurențiu Reghecampf, are șanse bune de a deveni noul antrenor principal al echipei de pe litoral.

„Am rămas, deocamdată, la stadiul de propuneri și discuții. Totuși, se pare că Laurențiu Reghecampf are un avantaj față de ceilalți antrenori cu care purtăm discuții”, a spus oficialul farist.

Sursa: Cuget Liber

06 Dec. 2011, 19:14 Liga 2
Pe aceeași temă