Reghecampf: „Dacă se dorea promovarea, fiți siguri că nu pleca nimeni de la Snagov”

10 Jan. 2012, 01:19 Liga 2
Reghecampf:**

Deranjat de declarațiile venite dinspre Snagov, de la reunirea lotului, fostul antrenor al echipei ilfovene, Laurențiu Reghecampf, a ținut prin intermediul liga2.ro să clarifice unele lucruri în ceea ce privește despărțirea de formația din Liga a II-a și plecarea celor șapte jucători la Concordia Chiajna.

Actualul antrenor al Concordiei nu vrea să fie ținta nimănui și le reamintește tuturor contestatarilor că performanțele reușite de el la FC Snagov sunt cele mai mari din istoria clubului. Totodată, Reghecampf spune că nu s-ar fi ajuns la toate acestea și la nicio despărțire dacă la echipă s-ar fi dorit promoarea în Liga I, așa cum s-a stabilit atunci când a acceptat să se reîntoarcă la ilfoveni.

„Vreau ca actuala conducere a FC Snagov să știe că eu nu mi-am dorit niciodată și nici nu-mi doresc să-i fac rău echipei. Tot ce s-a spus despre mine e o porcărie. Eu am lăsat echipa pe locul 4, cu 24 de puncte, am lăsat-o la promovare. Am dus-o într-un punct în care adversarii se întrebau:

Întotdeauna am venit lângă echipă în momente dificile. Nu știu care pe care a ajutat. Tot ce s-a întâmplat anul ăsta am făcut singur, fără ajutorul nimănui, cu toate că mi se promisese mare cu sarea. Eu am avut cele mai bune rezultate din istoria echipei.

Să fie liniștiți oamenii de la Snagov că dacă se dorea promovarea nu pleca nimeni. Dacă jucătorii erau plătiți la timp nu se mai ajungea la memorii și nu mai pleca nici Reghecampf. La finalul turului am avut o discuție cu domnul primar și mi s-a spus clar că nu se dorește promovarea. Dacă se dorea, să fiți siguri că nu pleca nimeni.”, a spus Laurențiu Reghecampf, care a explicat și trecerea, odată cu el, de bunăvoie, a celor șapte jucători către Liga I: „Eu nu am furat niciun jucător. Situația lor este foarte clară. Jucătorii care m-au urmat au făcut-o pentru că au vrut să facă performanță.”

FC Snagov se clasează la finalul turului Ligii a II-a pe poziția a patra în Seria I, la două puncte de cel de-al doilea loc promovabil, în istoria clubului aceasta fiind cea mai ridicată performanță obținută. Rămasă pentru retur fără șase dintre jucătorii titulari, cât și fără antrenorul din primele 15 etape, echipa ilfoveană va avea parte de o a doua parte a sezonului foarte grea. Tocmai de aceea, în urma acestor schimbări majore s-a ajuns la astfel de discuții privind despărțirea nu tocmai în condiții amiabile dintre FC Snagov și Laurențiu Reghecampf, cât și de lotul de jucători.

Articol scris de Marius ANGHEL

10 Jan. 2012, 01:19 Liga 2
Pe aceeași temă