Laurențiu Reghecampf, mulţumit că elevii săi au tranşat rapid calificarea la Baia Mare: ”Obiectivul a fost să marcăm cât mai repede. În fiecare meci există un risc”

Cosmin STAICU 27 Oct. 2021, 20:56 Cupa României

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, s-a declarat mulţumit de faptul că elevii săi au tranşat repede calificarea în sferturile Cupei României, marcând de două ori în fiecare început de repriză la Baia Mare, contra celor de la Minaur (scor 4-0).

Laurenţiu Reghecampf: ”Ne-am descurcat bine”

După doar 15 minute, tabela arăta deja 2-0 pentru olteni, după reușitele lui Gustavo Vagenin (9′), dintr-o lovitură liberă, și Marius Constantin (15′), din penalty. Tot două goluri a înscris echipa din Liga 1 și în repriza secundă. Mihai Bălașa (54′) și Elvir Koljic (56′) au punctat rapid în poarta lui Gudea, în timp ce Minaur a avut o singură mare ocazie, prin Ciprian Stanciu, în minutul 75, dintr-o lovitură liberă bătută bine, dar la care Lazar a scos de sub transversală.

”Obiectivul a fost să marcăm cât mai repede, având în vedere condiţiile, a fost frig şi gazonul nu foarte bun, aşa că ne-am descurcat bine. Este foarte important că ne-am calificat. Nu am odihnit pe nimeni, am introdus jucătorii pregătiţi cel mai bine, ţinând cont că avem meci iar peste trei zile, ei şi-au făcut datoria. În fiecare partidă există un risc, am încercat să introducem cei mai buni jucători, respectăm competiţia şi ne respectăm şi pe noi”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, la mircrofonul DigiSport.

Dan Nistor: ”Îmi pare nespus de rău că nu au fost suporterii băimăreni în tribune”

Universitatea Craiova a câştigat ultimele şase meciuri oficiale fără să primească gol, două dintre ele în Cupa României, 1-0 cu CFR Cluj și 4-0 la Minaur Baia Mare.

Mijlocaşul Dan Nistor a vorbit şi el despre partida de Cupa României, cu Minaur: ”Ne bucurăm foarte mult că ne-am calificat, nu voiam să facem parte din surprizele cupei, care au fost destul de multe. Gândirea noastră a fost să închidem mai repede jocul, să marcăm devreme. Suntem bucuroși că ne-am calificat și nu au fost accidnetări. Urmează meciuri foarte grele, dar noi luăm fiecare meci în parte și sperăm să scoatem maxim din fiecare.
Îmi pare nespus de rău că nu au fost suporterii băimăreni în tribune, mai ales că s-au făcut eforturi pentru a se aduce nocturna mobilă. Ne gândim numai la următorul meci acum.”

Brazilianul Gustavo, autorul primului gol în partida de la Baia Mare, a declarat: ”A fost un teren greu, sunt fericit că am dat gol şi ne-am făcut meciul uşor. Este o victorie foarte importantă pentru noi. Suntem pregătiţi de următoarele meciuri, ne recuperăm, CFR e în faţă, dar trebuie să luptăm pentru titlu până la sfârşit Cu siguranță ne batem pentru titlu.”

  • U Craiova în meciul cu Minaur Baia Mare: Lazar – Bălașa, M. Constantin, Screciu (cpt.), Bătăjelu – Gustavo Vagenin (Vînă 46′), Al. Crețu, D. Nistor (Ivanov 46′) – Markovic (Mih. Roman 58′), Koljic (Vlădoiu 58′), Baiaram (Fedele 46′). Rezerve neutilizate: Pigliacelli – Bancu, Mih. Căpățînă, Houri.

U Craiova (locul 2, 25 puncte) joacă sâmbătă, de la ora 19:00, pe teren propriu, cu CS Mioveni (locul 12, 12 puncte), în etapa a 14-a a Ligii 1.

Foto: Paul Ursachi / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/universitatea-craiova-calificare-lejera-in-sferturile-cupei-romaniei-detinatoarea-trofeului-s-a-impus-la-scor-la-baia-mare-cu-minaur-19207375

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/minaur-baia-mare-universitatea-craiova-se-joaca-de-la-ora-1800-maramuresenii-incearca-sa-produca-o-noua-surpriza-in-competitia-ko-19207330

Cosmin STAICU 27 Oct. 2021, 20:56 Cupa României
Pe aceeași temă