Nicolae Grigore a semnat un nou contract după despărțirea de Metaloglobus. Va antrena în Azerbaidjan, la o echipă prezentă în Conference League

Marius ANGHEL 02 Aug. 2022, 16:03 Liga 2

Nicolae Grigore (39 de ani) nu a stat mult pe tușă după despărțirea de Metaloglobus București, echipă pe care a condus-o pe parcursul sezonului trecut de Liga 2 și cu care a încheiat play-aut-ul pe locul 2 în Grupa A.

Fostul jucător al Rapidului, FC Brașov, Dinamo sau FC Voluntari a fost cooptat în stafful tehnic al lui Laurențiu Reghecampf, ca antrenor secund, la echipa din Azerbaidjan PFC Neftci, din Baku.

Nicolae Grigore, antrenor secund în stafful lui Laurențiu Reghecampf la PFC Neftci Baku

Grigore și-a încheiat în această vară contractul cu Metaloglobus, pe care a condus-o în sezonul de Liga 2 2021-2022, iar de săptămâna trecută a devenit antrenor secund la PFC Neftci, unde va face parte din stafful tehnic condus de Laurențiu Reghecampf și din care mai fac parte trei români: Viorel Dinu (antrenor secund), Bogdan Merișanu (preparator fizic) și Florin Tene (antrenor cu portarii).

Nicolae Grigore a semnat un contract pe 2 ani de zile cu echipa din Azerbaidjan și a fost prezentat oficial în data de 29 iulie.

Ca antrenor, fostul mijlocaș a mai condus echipa U17 a Rapidului, a fost antrenor secund la naționala U21 a României, apoi ”principal” la Rapid, când era în Liga 2, în perioada decembrie 2020 – martie 2021, iar mai apoi a semnat cu Metaloglobus, pe care a condus-o în perioada iunie 2021 – iunie 2022.

Neftci, cu Reghecampf antrenor, a trecut de turul 2 din Conference League

Laurențiu Reghecampf (46 ani) a preluat Neftci din iunie 2022 și îl va avea pentru prima dată ca antrenor secund în stafful său pe Nicolae Grigore, cu toate că echipa din Azerbaidjan informează greșit că cei doi au colaborat și la U Craiova.

Neftci este vicecampioana din sezonul trecut al primei ligi din Azerbaijan, noul campionat urmează să înceapă în acest weekend, însă echipa a disputat deja două meciuri oficiale sub comanda lui Reghecampf. Trupa din Baku a trecut în turul 2 al Conference League de Aris Limassol, după 0-2 la Larnaca și 3-0 la Baku. În turul 3 va întâlni Rapid Viena.

 

Foto: Neftçi PFK și Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-s-a-despartit-de-nicolae-grigore-si-continua-cu-eugen-trica-pe-banca-tehnica-presedintele-marius-burca-despre-mutarile-facute-de-echipa-bucuresteana-sper-sa-ajungem-in-play-of-19236057

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-da-startul-noului-sezon-de-liga-2-la-chiar-prima-participare-a-sa-in-acest-esalon-steaua-joaca-in-incheierea-primei-etape-programul-rundei-si-meciurile-televizate-19238660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-metaloglobus-victorioasa-in-amicalul-cu-sc-otelul-in-incheierea-cantonamentului-montan-pentru-ambele-echipe-andrei-sin-decisiv-pentru-bucuresteni-19238308

Marius ANGHEL 02 Aug. 2022, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă