Răzvan Stanca își dorește ca Turris Oltul că continue lupta pentru play-off: ”Sunt condiții senzaționale acolo și ar fi păcat să se renunțe.” Când se stabilește soarta clubului

Marius ANGHEL 07 Jan. 2021, 16:21 Liga 2

Situația clubului Turris Oltul Turnu Măgurele este incertă în acest moment, după ce majoritatea jucătorilor cu experiență pe care îi avea în lot au obținut rezilierea amiabilă a contractului. Finanțatorul Valentin Dragnea a ordonat reducerea drastică a cheltuielilor, însă activitatea echipei din Liga 2 este pusă și ea sub semnul întrebării. De exemplu, managerul general Silviu Bogdan spunea pentru Liga2.ro că a propus transformarea echipei într-o pepinieră a fotbalului românesc.

Invitat la ProSport LIVE, Răzvan Stanca (41 de ani), antrenorul cu portari al echipei din Turnu Măgurele, a spus că așteaptă întâlnirea dintre patronul echipei și antrenorul Eugen Trică pentru a știi ce se va întâmpla mai departe.

Răzvan Stanca: ”Având în vedere că s-au băgat mulți bani, ar trebui să se continue”

Fostul portar al echipelor Sportul Studențesc, Farul Constanța, CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, FCSB sau FC U Craiova vorbește de două variante pentru Turris Oltul, cea în care se continuă pe aceeași linie sau cea în care se pornește reconstrucția. Desființarea nu este precizată.

Stanca e de părere că ar trebui să se continue și să se atace play-off-ul.

”Momentan, cred că se începe o reconstrucție, dar mai multe detalii voi afla după ce Eugen Trică va avea întâlnirea cu patronul. O să stabilească ce o să se întâmple în continuare, ori atacăm play-off-ul, ori reconstrucția.

Având în vedere că anul trecut s-a ratat promovarea în ultima secundă și având în vedere că s-au băgat mulți bani, ar trebui să se continue, pentru că este un club care plătește la zi, sunt condiții senzaționale acolo și ar fi păcat să se renunțe în momentul ăsta.

Probabil că ultimele meciuri nu au fost pe placul administrației. Din cauza asta sunt dezamăgiți”, a spus Răzvan Stanca la ProSport LIVE.

Turris Oltul se află în acest moment, după 15 etape desfășurate din acest sezon, pe locul 13 în clasamentul Ligii 2, cu 19 puncte acumulate în 15 meciuri. Distanța față de ultima poziție care asigură accederea în play-off la finalul sezonului regular este de patru puncte, pe locul 6 fiind ”U” Cluj, cu 23 de puncte acumulate în 14 meciuri.

Echipa din județul Teleorman are programată reunire pentru data de 10 ianuarie.

Turris Oltul ar mai avea de jucat, în 2021, meciuri oficiale din sezonul regular cu: U Craiova 1948 SA (d), Petrolul (d), Aerostar Bacău (a), ASU Poli (d) și SCM Gloria Buzău (a).

Răzvan Stanca despre Rapid, campania de achiziții și puterea de a lupta pentru promovare:

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-a-fi-sau-a-nu-fi-in-liga-2-turris-oltul-e-la-rascruce-va-avea-loc-o-sedinta-si-atunci-se-va-hotari-ce-se-va-intampla-mai-departe-cum-se-poate-continua-activitatea-in-o-19163575

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-catalin-pirvulescu-primul-transfer-pentru-play-off-facut-de-viitorul-pandurii-m-am-dus-cu-gandul-sa-promovam-19163737

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-albert-voinea-vorbeste-despre-despartirea-de-turris-oltul-imi-pare-rau-relatia-mea-cu-turris-a-fost-buna-spre-foarte-buna-motivul-avalansei-de-rezilieri-si-ce-spera-ata-19163789

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-liviu-mihai-negociaza-rezilierea-cu-turris-oltul-si-are-deja-primele-oferte-de-la-doua-cluburi-din-liga-2-formatia-din-turnu-magurele-se-pregateste-sa-mai-renunte-la-alti-trei-fotbalisti-19163925

Marius ANGHEL 07 Jan. 2021, 16:21 Liga 2
Pe aceeași temă