Raul Opruț, omul meciului pentru FC Hermannstadt cu Astra. Fundașul a reușit un gol și două pase decisive: ”N-a fost un meci atât de ușor. Trebuie să nu lăsăm celelalte echipe să joace”

Marius ANGHEL 22 Nov. 2021, 14:56 Liga 2

Fundașul Raul Opruț (23 de ani) a fost omul meciului pentru FC Hermannstadt în victoria cu 5-0 de la Giurgiu cu Astra, în cadrul etapei a 14-a a Ligii 2.

Jucătorul originar din Caransebeș a deschis scorul în minutul 16, cu un șut din unghi, din stânga careului, printre bară și portarul ieșit în față, iar pe parcurs a oferit două pase decisive de gol. În minutul 37 a centrat din prima pentru golul de 3-0 reușit de Silviu Balaure, iar în minutul 64, tot în urma unei centrări din stânga, i-a pus mingea perfect lui Andrei Sîntean, care a ridicat scorul la 5-0.

Celelalte două reușite le-au aparținut lui Ionuț Năstăsie (20 – șut puternic din 25 de metri sub transversală) și Alexandru Oroian (55 – după un triunghi de pase cu Năstăsie și Sîntean și o finalizare din 7 metri).

Raul Opruț, după victoria la scor cu Astra: ”Nu cred că se aștepta nimeni”

La finalul partidei de la Giurgiu, în care a marcat primul său gol în acest sezon, Raul Opruț a spus că jocul cu Astra nu a fost atât de ușor pe cât o arată scorul.

”Nu cred că se aștepta nimeni la acest scor. N-a fost un meci atât de ușor, pe cât a arătat-o rezultatul. Ne bucurăm că am reușit să înscriem cinci goluri, ne-am descătușat și de acum de gândim la meciul următor, pentru că va urma un joc foarte greu.

Suntem o echipă care vrea să promoveze, avem jucători de calitate și ăsta e obiectivul nostru, să nu lăsăm celelalte echipe să joace”, a spus Opruț la microfonul DigiSport.

Opruț: ”Sunt fericit că am reușit să marchez, că am reușit să dau pase de gol”

Succesul cu Astra nu este cel mai concludent înregistrat în acest sezon de echipa lui Marius Măldărășanu, primul fiind acel 6-0 de la Mediaș cu Dacia Unirea Brăila, din etapa a 7-a.

Dacă Măldărășanu consideră că cel mai bun meci făcut de echipa sa a fost cu FK Csikszereda, câștigat cu 4-1 la Mediaș, în etapa a 5-a, Opruț l-a considerat și pe acesta cu Astra.

”Se poate spune că e cel mai bun meci. Au fost și alte meciuri bune, am avut și o perioadă mai proastă. Sunt fericit că am reușit să marchez, că am reușit să dau pase de gol și sper să continui tot așa în meciurile următoare”, a mai spus fundașul Hermannstadtului, care are 11 partide din totalul de 14 disputate în acest campionat, în toate fiind utilizat ca titular și în cinci dintre ele fiind înlocuit.

În cariera sa, Raul Opruț a mai evoluat pentru Albissola (Seria C Italia) și a fost legitimat și la Chievo și Genoa, ambele când erau în Seria A, însă nu a apucat să joace pentru ele în această competiție.

  • FC Hermannstadt (locul 2, 31 puncte) va întâlni în etapa a 15-a a Ligii 2, vineri, de la ora 17:30, pe teren propriu, la Mediaș, liderul Petrolul (39 de puncte), echipă deja calificată matematic în play-off.

Foto: George Filip / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victoria-cu-astra-a-reincarcat-cu-optimism-jucatorii-de-la-fc-hermannstadt-marius-maldarasanu-in-ultimul-timp-i-am-simtit-ca-isi-pierdusera-putin-increderea-19210970

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-fleac-i-au-ciuruit-fc-hermannstadt-s-a-razbunat-in-liga-2-pe-astra-pentru-toate-infrangerile-din-liga-1-maldarasanu-a-debutat-un-jucator-de-15-ani-19210927

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astra-fc-hermannstadt-se-joaca-de-la-ora-1400-marius-maldarasanu-intalneste-echipa-la-care-si-a-inceput-cariera-de-antrenor-19210798

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-14-cinci-meciuri-se-joaca-de-la-ora-1100-insa-multe-priviri-sunt-pe-partida-de-la-slobozia-care-ii-poate-aduce-petrolului-calificarea-matematica-in-play-off-19210551

Marius ANGHEL 22 Nov. 2021, 14:56 Liga 2
Pe aceeași temă