Rapidul stă la mâna Comisiei! FC Botoșani a contestat dreptul de joc a mai multor jucători suceveni

Marius ANGHEL 11 Dec. 2012, 12:58 Liga 2
Rapidul stă la mâna Comisiei!** FC Botoșani a contestat dreptul de joc a mai multor jucători suceveni

Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal va judeca in sedinta de maine contestatia depusa in urma cu doua saptamani de catre oficialii celor de la FC Botosani impotriva clubului Rapid, contestatie in care oficialii botosaneni reclama faptul ca la data disputarii meciul direct, mai exact 8 septembrie, gruparea „ceferista” nu avea decat opt jucatori legitimati cu acte in regula la Federatia Romana de Fotbal.

In acest sens, pentru a nu se trezi cu vreo surpriza neplacuta, gruparea din Areni a angajat un avocat pentru a-i sustine cauza la Comisia de Disciplina. De altfel, antrenorul Ovidiu Murariu este increzator ca demersul botosanenilor nu va avea sorti de izbanda, in conditiie in care contestatia nu este acoperita de regulament. „Este o chestiune care nu cred ca va avea sorti de izbanda pentru cei de la FC Botosani, pentru ca este o contestatie depusa in afara regulamentului. Acum, ramane de vazut exact ce decizie va lua Comisia. Se poate intampla orice. Depinde ce au contestat cei de la Botosani”, a declarat Murariu.

Rapid CFR Suceava s-a impus pe terenul celor de la FC Botosani, cu scorul de 2-1, intr-un meci disputat pe data de 8 septembrie a acestui an si care a contat pentru etapa a 2-a din cadrul actualului sezon al Ligii a 2-a.

In eventualitatea in care va pierde la „masa verde” cele trei puncte castigate la Botosani, echipa suceveana ar ramane cu o zestre de doar 9 puncte si ar ajunge pe penultimul loc al clasamentului seriei intai a Ligii a 2-a.

Sursa: Gazeta de Suceava

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 11 Dec. 2012, 12:58 Liga 2
Pe aceeași temă