Rapidiștii întâmpină mari probleme înaintea meciului de la Galați. „Trebuie să facem tot posibilul să câștigăm. Nu ne permitem să pierdem din nou”

Marius ANGHEL 03 Dec. 2015, 16:55 Liga 2
Rapidiștii întâmpină mari probleme înaintea meciului de la Galați.**

După un început încurajator de campionat, situația de la Rapid a ajuns între timp una problematică. Sucevenii nu au mai câștigat un meci de campionat de șapte etape, au ieșit din zona play-off, astfel că atmosfera din sânul echipei nu este una tocmai plăcută înaintea ultimului meci din acest an, din deplasare, cu Oțelul Galați.

Mai mult, sunt probleme mari și cu accidentările, astfel că „alb-vișiniii” vor alinia la Galați o formulă de echipă mult diferită de cea standard. Astfel, Daniel Bălan, Ciprian Sumanariu, Sorin Ciobanu și Marius Onciu nu vor face în mod sigur parte din lotul de 18 jucători pentru partida cu Oțelul, în vreme ce se fac eforturi mari pentru recuperarea în timp util a lui Toma Niga, Radu Sava, Constantin Aeroaiei și Vasile Dănilă. O absență certă este și cea a lui Cătălin Golofca, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

„Este o situație grea, dar trebuie să facem tot posibilul să câștigăm acest meci. Nu ne permitem să pierdem din nou, pentru că ar însemna să ne compromitem șansele de calificare în play-off. Am vorbit cu jucătorii și le-am transmis clar: în caz că învingem la Galați, vom primi de la Primărie banii aferenți pentru plata salariilor pe lunile octombrie și noiembrie. În caz contrar, nimic nu garantează acest lucru”, a declarat președintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 03 Dec. 2015, 16:55 Liga 2
Pe aceeași temă