Ripensia a plecat din nou cu două zile înainte și pentru deplasarea de la Miercurea Ciuc. Pelici: „Un meci important și pentru noi și pentru ei”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 13 Sep. 2019, 13:17 Campionat
Ripensia a plecat din nou cu două zile înainte și pentru deplasarea de la Miercurea Ciuc.** Pelici:

Pentru Ripensia Timișoara urmează două deplasări în campionat, ambele destul de departe de casă. Prima, contând pentru etapa a 6-a a Ligii 2, are ca finalitate meciul de sâmbătă, de la ora 11:00, de la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda, iar pentru aceasta echipa a plecat deja de joi spre Harghita, deoarece, în acest sezon, antrenorul Alexandru Pelici a cerut acest lucru la deplasările pentru distanțe mai lungi. Roș-galbenii știu că va fi un meci de care pe care, pentru puncte.

Pelici a studiat bine viitorul adversar, unul care, pe teren propriu, are o victorie și o remiză în acest sezon. „Urmează un meci important cu Miercurea Ciuc, și pentru noi și pentru ei. Suntem două echipe aflate în a doua jumătate a clasamentului. Va fi un joc disputat, sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte. Sunt o echipă omogenă, care vine din Liga a 3-a, și-a păstrat în mare parte nucleul de jucători. O echipă care este foarte agresivă și arțăgoasă pe teren propriu. Nu au reușit să ia puncte din deplasare, dar asta nu înseamnă că au jucat prost. Bine organizați, agresivi, periculoși la faze fixe. Au și câțiva jucători străini în componență, care pot face diferența”, a precizat Alexandru Pelici.

Csikszereda are un meci mai puțin jucat, pentru că FRF a mutat în noiembrie meciul lor de la Ploiești cu Petrolul. Motivul era legat de gazonul degradat de pe „Ilie Oană”, lăsat să se refacă pentru jocul naționalei cu Malta.

După deplasarea din Carpații Orientali, Ripensia va merge de la munte la mare, la Constanța, pentru partida cu Farul. Ambele jocuri sunt cu echipe din a doua parte a clasamentului, iar, tocmai de aia, bănățenii vor să ia toate punctele.

La Miercurea Ciuc, Pelici nu va putea conta pe Zaluschi, accidentat, și Apro, suspendat. „Sunt două deplasări, meciuri grele, cu echipe aflate în subsolul clasamentului și ne batem pentru puncte”, a mai spus tehnicianul Ripensiei.

Cu 7 puncte după șase etape, Ripensia este, momentan, pe locul 13. Cu un joc mai puțin, Miercurea Ciuc e pe locul 17, retrogradabil, după 4 puncte adunate în campionat. Partida dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 11:00, și nu va fi televizată.

Articol scris de Anda DELIU

Anda DELIU, Marius ANGHEL 13 Sep. 2019, 13:17 Campionat
Pe aceeași temă