Rapidiștii au un apărător după ce au încălcat regulile. Ciprian Marica: ”Eu sunt sceptic și vizavi de echipele de Liga 1 că pot îndeplini aceste condiții”

Marius ANGHEL 27 May. 2020, 11:41 Liga 2
Rapidiștii au un apărător după ce au încălcat regulile. Ciprian Marica: ”Eu sunt sceptic și vizavi de echipele de Liga 1 că pot îndeplini aceste condiții”

Puși la zid de contracandidatele din play-off după ce au fost surprinși încălcând protocolul medical, rapidiștii au parte și de o primă susținere morală. E drept, aceasta vine de la o persoană a cărui echipă nu mai este implicată în lupta pentru promovare, ci este în vacanță odată cu deciderea ”înghețării” sezonului pentru ocupantele pozițiilor 7-18 din Liga 2. E vorba despre Ciprian Marica, principalul finanțator al clubului Farul.

Ciprian Marica: ”Regulile sunt aproape imposibil de respectat”

Marica e de cărere că regulile impuse de autorități sunt imposibil de respectat, astfel că Rapid ar avea o scuză pentru că își pregătește jucătorii într-o serie care să cuprindă maximum patru sportivi. La finalul săptămânii trecute, pe terenul de antrenament din Regie au fost cel puțin 12 jucători pe mai puțin de jumătate de suprafață de joc, 18 dacă adunăm și membrii staffului. Dacă se pun și ”manechinele”, așa cum le-a numărat Ovidiu Burcă, atunci numărul celor prezenți pe teren s-ar dubla.

„Regulile sunt aproape imposibil de respectat. A fost o conferință cu toate cluburile din Liga 2 și ni s-au prezentat condițiile în care putem relua antrenamentele, fără o dată certă cu privire la reluarea campionatului. Eu sunt sceptic și vizavi de echipele de Liga 1 că pot îndeplini aceste condiții.
Ceea ce mă deranjează este că nu încercăm să adaptăm, ci adoptăm idei pe care cei de afară le îndeplinesc cu brio”, a spus Ciprian Marica, la DigiSport.

Întrebarea este, dacă UTA, Mioveni, Argeș și Petrolul sunt în stare să respecte protocolul, Rapid de ce nu face acest lucru?

”Cei care au monitorizat dintr-un balcon efectivul rapidist aflat la antrenament au luat în calcul nu doar jucătorii prezenți, dar și masorii, magazinerul și manechinele parte integrantă în ședința de pregătire”, a fost scuza găsită de Ovidiu Burcă, președintele devenit director general la Rapid după ce locul său a fost luat de antrenorul principal demis Daniel Pancu.

Altfel, rapidiștii așteaptă cu teamă o decizie a FRF și a autorităților locale după ce au fost surprinși încălcând regulile medicale obligatorii, iar ieri au efectuat a doua testare împotriva noului coronavirus.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapidistii-au-fost-supusi-celei-de-a-doua-testari-impotriva-virusului-sars-cov-2-insa-au-trecut-si-peste-o-alta-proba-suplimentara-foto-19133727

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-se-apara-dupa-ce-a-fost-surprinsa-incalcand-regulile-la-antrenament-au-numarat-si-masorii-magazinerul-si-manechinele-ovidiu-burca-are-mesaje-speciale-pentru-arges-si-uta-19133700

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-rapid-incalca-din-nou-regulile-giulestenii-nu-respecta-protocolul-medical-pentru-antrenamente-19133489

Marius ANGHEL 27 May. 2020, 11:41 Liga 2
Pe aceeași temă