Rapidiștii au fost supuși celei de-a doua testări împotriva virusului SARS-CoV-2, însă au trecut și peste o altă probă suplimentară | FOTO

26 May. 2020, 22:14 Liga 2

La șapte zile distanță de la prima testare împotriva virusului SARS-CoV-2, rapidiștii au efectuat a doua verificare medicală. Și de această dată, acțiunea a avut loc tot la stadionul din Regie, iar Dan Alexa și compania n-au scăpat de exsudatul faringian și nazal, ba chiar au fost testați și împotriva virusului hepatic C. Acum așteaptă rezultatele, în maximum două zile.

Giuleștenii vor rămâne cantonați încă o săptămână, iar la finalul acestui stagiu de pregătire centralizat vor efectua a treia testare împotriva noului coronavirus.

”Rapidiștii continuă seria testelor, după ce în urmă cu o săptămână au fost verificați împotriva virusului Covid-19, iar ieri au făcut vizita medicală, astăzi, la stadionul Regie, jucătorii și staff-ul au fost din nou testați.

Pe lângă exsudatul faringian și nazal, repetat ca și săptămâna trecută, giuleștenii au făcut și o analiză de sânge împotriva virusului hepatic C, al cărei rezultat a fost dat pe loc, acesta fiind negativ pentru toată lumea.

Altfel, delegația rapidistă continuă să se afle în cantonamentul din București, unde va sta până pe 3 iunie, urmând a continua antrenamentele în Regie.

Pe data de 4 iulie, Rapid va începe play-off-ul pentru promovarea în Liga 1, alături de UTA Arad, FC Argeș, Turris Tr. Măgurele, Petrolul Ploiești și CS Mioveni”, scrie Rapid pe site-ul oficial.

Foto: FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-rapid-incalca-din-nou-regulile-giulestenii-nu-respecta-protocolul-medical-pentru-antrenamente-19133489

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-se-apara-dupa-ce-a-fost-surprinsa-incalcand-regulile-la-antrenament-au-numarat-si-masorii-magazinerul-si-manechinele-ovidiu-burca-are-mesaje-speciale-pentru-arges-si-uta-19133700

26 May. 2020, 22:14 Liga 2
Pe aceeași temă