Rapid riscă dezafilierea! Zamfir a hotărât să dea FRF în judecată, în civil

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 11:06 Liga 2
Rapid riscă dezafilierea!** Zamfir a hotărât să dea FRF în judecată, în civil

După ce echipa a fost trimisă în Liga a doua, rapidiștii cer cinci milioane de euro daune financiare de la FRF

Rapidiștii sunt nemulțumiți de faptul că Mircea Sandu nu a făcut recurs la decizia TAS prin care forul de la Laussane a hotărât că barajul dintre Chiajna și Rapid este ilegal. După ce s-a sfătuit cu avocații, Adrian Zamfir a luat decizia de a chema FRF-ul în judecată. Iar aici intervine elementul surpriză, clubul urmând să deschidă procesul în civil, la Tribunalul București, acolo unde giuleștenii vor cere daune financiare în valoare de cinci  milioane de euro.

Ultimii care au procedat în acest mod și au mers în civil, înainte să epuizeze toate instanțele sportive, au fost cei de la Universitatea Craiova, iar din cauza acestei acțiuni, „Știința” a fost dezafiliată de FRF. „Feroviarii” nu se tem însă că vor avea soarta oltenilor: „Am discutat cu avocații și am hotărât să dăm federația în judecată pentru că ne considerăm dezavantajați de lipsa de reacție pe care au avut-o reprezentanții FRF, după decizia TAS. Să vedem dacă vor face și cu noi cum au făcut cu cei de la Craiova”, a declarat un oficial al giuleștenilor.

Și fanii dau FRF-ul în judecată

La rândul lor, ultrașii rapidiști au luat decizia de a da federația în judecată pentru a-și recupera banii pe care i-au cheltuit  pe bilete la meciurile cu Concordia Chiajna și FC Vaslui. În plus, suporterii vor să-și primească și banii pe care i-au plătit pentru deplasarea din prima etapă, de la Vaslui. Aceștia și-au angajat un avocat, iar în zilele următoare vor demara procedurile pentru deschiderea procedurii.

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 11:06 Liga 2
Pe aceeași temă