Rossi: „Massone a ajuns la un acord verbal cu Zamfir, avocații redactează contractul”

Marius ANGHEL 11 Jul. 2014, 17:46 Liga 2
Rossi:**

Fostul manager sportiv al FC Rapid, Renzo Rossi, a declarat, vineri, agenției MEDIAFAX, că Angelo Massone a ajuns la un acord verbal cu Adrian Zamfir privind preluarea pachetului majoritar de acțiuni al clubului giuleștean, cei doi așteaptând redactarea contractului de către avocați.

„Angelo Massone a ajuns la un acord verbal cu Zamfir. Discuțiile sunt foarte avansate, în momentul ăsta avocații redactează contractul și în curând se va semna. Nu putem spune exact momentul în care se va oficializa totul, însă suntem convinși că nu va mai dura mult”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Renzo Rossi, apropiat al lui Angelo Massone care intermediază discuțiile acestuia cu Adrian Zamfir.

Rossi a menționat că Angelo Massone va asista din tribună la meciul amical pe care Rapid îl va disputa în această seară, la Centrul de Fotbal de la Buftea cu FC Voluntari.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)


Rossi: „Massone și Zamfir au prelungit opțiunea de cumpărare, antecontractul poate fi semnat azi”

Fostul manager sportiv al FC Rapid, Renzo Rossi, a declarat, vineri, agenției MEDIAFAX, că Angelo Massone și Adrian Zamfir au prelungit opțiunea de cumpărare și a precizat că cei doi ar putea semna azi antecontractul privind transferul pachetului majoritar de acțiuni al grupării giuleștene.

„Discuțiile lui Angelo Massone cu Zamfir au avansat. Lucrurile sunt pozitive, totul este pe un drum bun. Ieri s-a întârziat puțin întâlnirea, așa că s-a semnat între cei doi o prelungire a opțiunii de cumpărare care expira la 10 iulie. Negocierile au avansat și este posibil ca în cursul acestei zile să se semneze acel antecontract”, a spus Renzo Rossi, apropiat al lui Angelo Massone și care intermediază discuțiile acestuia cu Adrian Zamfir.

Rossi a explicat că începând de vineri va lucra împreună cu oficialii clubului la definitivarea lotului de jucători și la celelalte probleme de ordin sportiv. „Începând de azi vom lucra împreună cu domnul Zamfir și cu ceilalți oficiali din club. Cei doi s-au pus de acord că nu mai putem aștepta, așa că lăsăm un pic birocrația la o parte și începem să evaluăm lotul, să vedem ce jucători aducem pentru că mai sunt doar câteva zile până la primul meci”, a spus Rossi.

El a menționat că nu există nicio problemă privind scrisoarea de garanție pe care trebuie să o prezinte Angelo Massone la semnarea contractului cu Adrian Zamfir. „Nu este nicio problemă cu garanția bancară. Adrian Zamfir a recunoscut la întâlnirea de aseară că nu este nicio problemă cu garanția”, a adăugat Renzo Rossi.

Investitorul italian, care a revenit, miercuri la București, trebuie să prezinte o scrisoare de garanție bancară de un milion de euro la semnarea contractului de cumpărare a pachetului majoritar de acțiuni al FC Rapid de la actualul proprietar, Adrian Zamfir, au declarat, marți, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării giuleștene.

Scrisoarea de garanție va avea ca beneficiar FC Rapid, suma urmând să fie folosită de conducere pentru achitarea a două-trei salarii restante către jucători și restul angajaților, dar și pentru realizarea unor transferuri. După semnarea antecontractului se va aștepta eliberarea de către banca emitentă a scrisorii de garanție, procedură care va dura aproximativ o săptămână.

Contractul de vânzare-cumpărare, document care va oficializa definitiv intrarea clubului Rapid în posesia lui Angelo Massone, va avea obligatoriu atașat scrisoarea de garanție. Adrian Zamfir va încasa în urma tranzacției suma simbolică de 1 euro de la Angelo Massone.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 11 Jul. 2014, 17:46 Liga 2
Pe aceeași temă