Rapid, pe punctul de a-l pierde pe Facundo Mallo. ”FC U” Craiova l-a ofertat pe fundaș și i-a oferit un salariu colosal pentru Liga 2 | EXCLUSIV

Carmen MANDIȘ, Andreea VISU 31 Jul. 2020, 17:52 Liga 2
Rapid, pe punctul de a-l pierde pe Facundo Mallo. ”FC U” Craiova l-a ofertat pe fundaș și i-a oferit un salariu colosal pentru Liga 2 | EXCLUSIV

”FC U” Craiova a promovat în Liga 2 în această vară și este una dintre cele mai active echipe în privința achizițiilor pentru noul sezon. Oltenii și-l doresc și pe Facundo Mallo (25 de ani), fundașul central al Rapidului. și l-au ofertat.

Uruguayanul Facundo Mallo este unul dintre cei mai în formă jucători de la Rapid și om de bază în echipa lui Dan Alexa. A reușit „dubla” în meciul cu liderul Ligii 2, UTA Arad, și a adus trei puncte prețioase în contul giuleștenilor în acest play-off, menținând echipa în lupta pentru promovare.

Facundo Mallo, de la Rapid la ”FC U” Craiova

Contractul fotbalistului cu Rapid expiră în luna august a acestui an și ar putea părăsi echipa. Facundo Mallo este dorit la U Craiova 1948 SA de Eugen Trică, unde se dorește atacarea promovări în Liga 1 încă din primul sezon.

Din informațiile ProSport, Adrian Mititelu i-a propus uruguayanului un salariu de 5.000 de euro pe lună, cu bani la semnătură și bonus de promovare. Sud-americat joacă la Rapid din vara anului trecut, după ce fusese la Dinamo, pentru care a jucat în doar trei meciuri.

  • 26 de meciuri, toate în care a fost integralist, are jucate Facundo Mallo pentru Rapid în actuala ediție a Ligii 2, echipă pentru care a reușit să înscrie și trei goluri, cu CS Mioveni (5-1, în sezonul regulat) și două cu UTA Arad (2-1, în play-off).

În cariera sa, până să vină în România, unde să joace pentru Dinamo și Rapid, Facundo Mallo a activat doar la echipe din Uruguay: Liverpool FC și CA Torque. În primăvara anului 2019, a sosit în România, la Dinamo, din postura de jucător liber de contract, după o perioadă de trei luni în care nu a fost legitimat la niciun club. La Dinamo a stat trei luni.

Opt transferuri a făcut până acum echipa din Craiova

”FC U” Craiova i-a achiziționat pentru sezonul de Liga 2 pe: Robert Popa (17 ani, portar, ex Flacăra Horezu), Alexandru Gîț (22 de ani, fundaș, ex SCM Gloria Buzău), Călin Cristea (32 de ani, mijlocaș, ex CSM Reșița), Jeremy Huyghebaert (31 de ani, fundaș belgian, ex Royal Excel Mouscron), Andrea Compagno (24 de ani, atacant italian, ex Tre Fiori), Constantin Dragoș Albu (19 ani, mijlocaș, ex Utrecht), Andrei Cătălin Albu (16 ani, mijlocaș, ex Academia Gheorghe Hagi) și Andrei Ciolacu (28 de ani, atacant, ex Tskhinvali / Georgia).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-a-renuntat-la-robert-tudor-la-scurt-timp-dupa-ce-i-a-prelungit-contractul-cu-un-an-fundasul-a-fost-imprumutat-in-liga-3-19141662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-ciolacu-l-a-convins-pe-eugen-trica-si-a-semnat-cu-fc-u-craiova-19140653

Carmen MANDIȘ, Andreea VISU 31 Jul. 2020, 17:52 Liga 2
Pe aceeași temă