Rapid nu vrea titlul de campioană în Liga 2, ci doar promovarea în Liga 1. Daniel Niculae, înaintea meciului cu liderul: ”Craiova a fost o echipă prietenă Rapidului pe vremuri” | VIDEO

Andrei PREOTU, Carmen MANDIȘ 16 May. 2021, 12:54 Liga 2

Rapid nu concepe să rateze promovarea în Liga 1 pentru al doilea an consecutiv, iar Daniel Niculae speră ca jucătorii și antrenorii să sărbătorească alături de fani, la finalul meciului cu U Craiova 1948 SA, din etapa a 9-a a play-off-ului, penultima a sezonului.

Suporterii rapidiști nu pot urmări din tribune duelul cu echipa lui Eugen Trică, dar fanii vor veni cu siguranță la Buftea, convinși fiind că formația lor favorită nu se va împiedica în fața adversari care a promovat deja în Liga 1 de runda trecută.

Rapid va primi vizita celor de la ”FC U” Craiova, luni, de la ora 21:00, la Buftea.

Daniel Niculae: ”Atacăm promovarea, ar fi extraordinar să sărbătorim cu fanii”

Dacă ”FC U” Craiova vrea să fie campioană la finalul sezonului de Liga 2, în schimb, Daniel Niculae, consilierul finanțatorului Rapidului, susține că singurul obiectiv al giuleștenilor este promovarea în Liga 1.

”Atacăm promovarea, nu ne interesează primul loc sau al doilea. Avem cinci puncte avans (n.r. – față de CS Mioveni, clasata pe locul 3), Craiova a fost o echipă prietenă Rapidului pe vremuri, sunt două echipe cu suporteri mulți, care au jucat contra echipelor făcute de sistem. A fost prietenie, acum e o rivalitate care duce către performanță. Dacă n-am avea concurență, n-am putea să creștem. Să nu uităm de unde au venit, au luat-o de la zero, la fel ca noi. Au făcut o treabă extraordinară, oltenii sunt pătimași.

Trebuie să câștigăm și să fim promovați și matematic. Trebuie să luăm însă calcul toate variantele, ar fi extraordinar să fim promovați luni seara. Din păcate, nu vor fi suporteri. Ar fi extraordinar însă să sărbătorim împreună la final cu fanii”, a spus Daniel Niculae.

”Eu anul ăsta am ținut cu FC U Craiova și Rapid București. Eu îmi doresc foarte mult să jucăm două meciuri pe Ion Oblemenco, poate trei sau 4, poate să jucăm cu spectatori ca să simt și eu cum e atmosfera din Giulești, să fiu înjurat, ți se face pielea de găină”

Mihai Stoica, manager general FCSB

Daniel Niculae: ”Toți rapidiștii au ușa deschisă”

Daniel Niculae a vorbit și despre o posibilă revenire a prietenului Vasile Maftei în Giulești.

”Toți rapidiștii au ușa deschisă, dar acum avem un staff bine pus la punct. Vasile Maftei lucrează cu Bogdan Andone, sunt foarte multe echipe. Avem antrenor, staff, își fac treaba foarte bine”, a anunțat conducătorul Rapidului.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, Rapid ocupă locul 2 în play-off-ul Ligii 2, cu 49 de puncte, cu unul mai puțin față de liderul ”FC U” Craiova, adversarul din etapa a 9-a. Pe locul 3 se află CS Mioveni, cu cinci puncte în spatele giuleștenilor. În ultima rundă, Rapid joacă chiar la Mioveni.

Rică Răducanu este convins că Rapid va ajunge în Liga 1: ”Toată lumea vrea să intre”

Rică Răducanu este convins că Rapid va ajunge în Liga 1! Fostul portar al echipei din Giulești e sigur că trupa lui Mihai Iosif are toate argumentele să se lupte din nou cu FCSB sau CFR Cluj.

”Rapid promovează precis, n-are cine! Toată lumea vrea să intre și să nu cadă Dinamo. Sunt echipe de tradiție, care nu pot să dispară. Ce să facem, rămânem cu Clinceni? Cum să nu merite, mai ales cu stadionul acesta. Am căzut în B, dar tot am jucat la națională. Mihai Iosif e crescut de mine! Am tras de el, e de-al nostru. Nu se poate fără suporteri, fotbalul e ca nunta fără lăutari”, a spus Rică Răducanu.

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/rica-raducanu-pariaza-pe-promovarea-rapidului-las-vegas-toata-lumea-vrea-sa-intre-video-19263358

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-e-cu-un-picior-in-liga-1-dar-daniel-niculae-asteapta-promovarea-matematica-mioveni-va-juca-inaintea-noastra-putem-ajunge-in-prima-liga-inaintea-meciului-cu-craiova-ce-a-spu-19184772

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-e-aproape-in-liga-1-dupa-succesul-cu-asu-poli-mihai-iosif-asteapta-confirmarea-matematica-ne-bucuram-dar-nu-sarbatorim-cum-comenteaza-eliminarea-sa-si-lasarea-pe-tusa-a-cap-19184724

Andrei PREOTU, Carmen MANDIȘ 16 May. 2021, 12:54 Liga 2
Pe aceeași temă