Rapid își aduce încă un jucător de la FC Voluntari, al treilea. Daniel Benzar, fostă speranță a FCSB, semnează cu giuleștenii

Carmen MANDIȘ, Marius ANGHEL 20 Aug. 2020, 08:46 Liga 2
Rapid își aduce încă un jucător de la FC Voluntari, al treilea. Daniel Benzar, fostă speranță a FCSB, semnează cu giuleștenii

Rapid pregătește al patrulea transfer din această vară, pentru noua ediție a Ligii 2, iar acesta urmează să fie al treilea de la FC Voluntari, acolo de unde i-a mai adus și pe atacantul Cătălin Țîră și fundașul Mircea Leasă. Sursele ProSport spun că Daniel Benzar, fost jucător la FCSB, este ca și semnat cu giuleștenii.

Inițial, prima achiziție a fost fundașul Radu Crișan, împrumutat de la Astra și care în sezonul recent încheiat a jucat la Dunărea Călărași și UTA.

Daniel Benzar semnează cu Rapid

Daniel Benzar (22 de ani), fratele lui Romario Benzar, campion cu Viitorul și de două ori vicecampion cu FCSB, era considerat un jucător de perspectivă, însă n-a reușit să se impună la FCSB, drept urmare a tot fost împrumutat la Academica Clinceni, FC Voluntari sau Dunărea Călărași. Cu Voluntariul a semnat definitiv în vara trecută, însă în sezonul recent încheiat de Liga 1 a fost utilizat în doar 252 de minute, în 12 partide, în toate intrând ca rezervă.

Pentru FCSB, timișoreanul a apucat să joace în 13 partide de Liga 1, în trei dintre ele începând ca titular, și a înscris trei goluri.

Acum îi urmează pe Țîră și Leasă de la FC Voluntari la Rapid, acolo unde va fi antrenat de Adrian Iencsi.

Rapid s-a despărțit oficial de cinci jucători, iar alții patru sunt puși pe lista de transferurilor

La capitolul plecări, Rapid s-a despărțit de mijlocașul Geani Crețu (20 de ani) și portarul Mihai Popa (19 ani), reveniți la Dinamo, respectiv Astra, cluburile de unde erau împrumutați. În ziua reunirii, giuleștenii și-au încheiat acordurile și cu fundașii Alexandru Iacob (31 de ani) și Facundo Mallo (25 de ani) și cu atacantul Brighton Labeau (24 de ani).

Ulterior, Saifeddine Alami (27 de ani), Tano Bonnin (30 de ani), Valentin Alexandru (28 de ani) și Paul Copaci (21 de ani) nu au fost luați în calcul de Adrian Iencsi și au fost puși pe lista de transferuri. Momentan, aceștia se pregătesc separat. În lot nu mai este nici Facundo Piriz.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-transferat-un-fundas-din-liga-1-fotbalistul-cu-doua-trofee-in-palmares-i-a-cucerit-deja-pe-fani-rapid-e-lucrul-pentru-care-traiesc-si-e-momentul-sa-ofer-clubului-dragoste-si-perform-19144721

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-editia-2020-2021-de-liga-2-are-loc-intr-o-varianta-inedita-doar-cu-o-mansa-in-sezonul-regular-apoi-cu-o-grupa-de-play-off-si-doua-de-play-out-campionatul-incepe-la-29-august-momentan-far-19144643

Carmen MANDIȘ, Marius ANGHEL 20 Aug. 2020, 08:46 Liga 2
Pe aceeași temă