Rapid CFR se pregătește în noroi: „Ne chinuim cum putem. Pe Areni încă n-am intrat anul ăsta”

Marius ANGHEL 07 Mar. 2014, 12:05 Liga 2
Rapid CFR se pregătește în noroi:**

După ce Rapid a pierdut cu scorul de 4-1 meciul disputat în runda precedentă, la Berceni, în condițiile în care „alb-vișiniii” au evoluat mai bine de o oră cu un om în plus, antrenorul Bogdan Tudoreanu speră ca echipa suceveană să arate o cu totul altă față în disputa de pe Areni, cu Gloria Buzău, programată sâmbătă.

„Să știți că nu am jucat tocmai rău la Berceni. A fost însă un meci ciudat, noi am dominat teritorial jocul, am avut posesie mult mai bună și nu numai că am pierdut cele trei puncte, dar am fost învinși la un scor categoric. Diferența a fost făcută practic de fazele fixe, ilfovenii marcând nu mai puțin de trei goluri în urma unor asemenea reușite. Sper să nu mai repetăm pe viitor asemenea greșeli și tratăm cu mai mare responsabilitate fazele fixe”, a precizat tehnicianul Rapidului.

Tudoreanu este de părere că echipa sa trebuia neapărat să câștige acest meci în condițiile în care a beneficiat de superioritate numerică și nu vrea să găsească alibiuri pentru eșec. „Sigur, aș putea să mă leg și de faptul că am marcat un gol valabil în minutul 8 nevalidat de arbitru, în vreme ce golul al doilea al gazdelor a fost marcat în condiții neregulamentare. Însă n-are rost să dau vina pe arbitraj, pentru că am pierdut numai și numai din vina noastră”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

Referitor la programul de pregătire al meciului cu Gloria Buzău, antrenamentele sucevenilor continuă să fie perturbate de capriciile vremii. „Ne chinuim cum putem, cu noroiul până la glezne. Pe Areni încă n-am intrat anul ăsta, pentru că riscăm să facem gazonul varză”, a mărturisit Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 07 Mar. 2014, 12:05 Liga 2
Pe aceeași temă