Rapid, ca în Evul Mediu: „Și feliile de pâine ne sunt numărate. E grav, patronii așteaptă falimentul clubului”

Marius ANGHEL 04 Sep. 2013, 22:31 Liga 2
Rapid, ca în Evul Mediu:**

Rapidiștii sunt neplătiți de șase luni și mulți dintre jucătorii lui Tăbârca nici nu mai știu unde să meargă pentru a-și cere drepturile. Andrei Ciolacu este unul dintre cei care au izbucnit. Jucătorul este gata să se lase și de fotbal: „La Rapid, și feliile de pâine sunt numărate. Facem chetă ca să venim la antrenament”

„Mi-am depus memoriu și de două luni mă plimb între FRF și LPF. Sunt neplătit de 6 luni. Am de luat 20.000 de euro de la club. De când a venit noul patronat am luat un salariu și o primă. Mai târziu, când ne-am cerut drepturile, patronii au considerat acea primă drept salariul pe trei luni. Am vrut să renunț la bani și să plec, dar mi-au zis că fără 500.000 de euro nu-mi dau drumul. Am avut câteva oferte din țară și una din străinătate dar n-am putut să plec” a spus Ciolacu.

Ciolacu dezvăluie situația incredibilă în care au ajuns giuleștenii

„Nu ne antrenăm, cel mai probabil nici nu vom juca în prima etapă. Am pierdut și naționala de tineret din această cauză. Venim câte cinci în mașină la antrenamente. Facem cheta pentru banii de benzină. La Pro Rapid și feliile de pâine sunt numărate. Fiecare primim câte un sandwich. Am cerut o roșie în plus și mi s-a spus că nu se poate. Situația e gravă” a mai spus Ciolacu.

Tânărul jucător nu vede nicio diferență între Copos și noii patroni

„Am fost anunțați că luni (nr. 2 septembrie) vom primi banii, dar acum nu ne răspunde nimeni la telefon. L-am sunat pe domnul Cristescu de 20 de ori. Nu înțeleg de ce vorbește în numele Rapidului și anunță pe la TV că ne-am primit banii. Nici măcar nu apare în acte ca fiind acționarul clubului. Domnul Zamfir e singurul care ar trebui să vorbească. Oricum, patronatul așteaptă falimentul clubului, dar vor să dea vina pe jucători”, a încheiat Ciolacu.

Marius ANGHEL 04 Sep. 2013, 22:31 Liga 2
Pe aceeași temă