”FC U” Craiova se simte din ce în ce mai puternică. Andrei Ciolacu, încrezător după victoria cu FK Csikszereda: ”Ne-am revenit în play-off”. Ce s-a întâmplat la faza penalty-ului și declarația îndrăzneață înaintea meciului cu Rapid

Andrei PASCU 13 Apr. 2021, 19:16 Liga 2

U Craiova 1948 SA începe să își regleze jocul plin de sincope de la începutul anului, când are mai mare nevoie. În play-off. Eugen Trică începe ușor, ușor să facă echipa să joace din ce în ce mai bine și, cel mai important, să marcheze. În etapa a 3-a a grupei de promovare, ”FC U” Craiova a învins FK Csikszereda.

Andrei Ciolacu: ”Pe final nu pot spune că am tremurat, dar ne-am îngreunat situație” 

2-1 a fost scorul final în jocul de la Miercurea Ciuc, la capătul unui meci solid al oaspeților. Andrei Ciolacu a fost unul dintre cei mai buni oameni ai U Craiova 1948 SA, iar la final a oferit câteva impresii.

Atacantul a marcat golul cu numărul doi, în minutul 52, dintr-un penalty scos tot de el.

”Cum să îmi fie frică?(n.r. – referitor la faptul că el a scos panalty-ul și tot el l-a executat) Fiind atacant trebuie să ai sânge rece acolo și mi-am asumat executarea panalty-ului. Mă bucur că am înscris și că am obținut un avantaj de două goluri. Pe final nu pot spune că am tremurat puțin, dar ne-am îngreunat situația. Eu consider că am câștigat un meci pe care l-am controlat de la un capăt la celălalt.

E normal ca ei să conteste penalty-ul nostru, nu le convenea, dar eu consider că a fost un penalty clar. Voi revedea și eu faza, dar am fost tras și am căzut. A fost o neglijență a fundașului, iar eu consider că arbitrajul a fost bun astăzi”, a declarat Andrei Ciolacu la microfonul DigiSport, la finalul meciului.

Andrei Ciolacu, pregătit să își învingă fosta echipă, Rapid 

Atacantul a vorbit și despre perioada bună prin care trece U Craiova 1948 SA, remarcând că jocul începe să arate din ce în ce mai bine. În același timp, la interviuri a vorbit și pe seama luptei la promovare, dar și despre meciul care urmează.

Este unul special pentru Andrei Ciolacu, pentru că ”FC U” Craiova va evolua împotriva Rapidului, echipă la care atacantul s-a format și pentru care a jucat mulți ani. Este însă motivat să învingă trupa din Giulești.

”Ușor, ușor căpătâm ritm. Am avut un start mai greu în acest an, am pierdut niște puncte importante, dar e important că ne-am revenit în play-off, unde este strâns clasamentul și fiecare meci contează. Mă bucur că am revenit pe primul loc și ne așteaptă un meci incendiar cu Rapid, un meci special pentru toată suflarea. Mai ales pentru mine. Eu consider că e un meci în care putem lua o opțiune importantă pentru promovare.

Consider că e o presiune bună pe care o punem unii pe alții. Și noi pei ei, și ei pe noi. Asta ne ajută să rămânem concentrați și să obținem aceste victorii, să luptăm până la capăt, pentru că fiecare adversar este incomod. Va fi un meci foarte special, am mai jucat o singură dată contra lor, în turul campionatului, la acel 5-0, iar acum va fi un meci la fel de important, în play-off.

Sper să jucăm la victorie și să prestăm un joc bun. Până acum, așa pare că e o luptă între noi și Rapid, dar trebuie să ținem cont că am jucat doar trei etape în play-off și orice se poate întâmpla.

Trebuie să rămânem concentrați și să jucăm fotbal până la capăt. Să arătăm atitudine, seriozitate, să nu ne dăm bătuți și să ducem echipa acolo unde îi este locul, în Liga 1. Să ne bucurăm alături de suporteri. Mi-aș fi dorit ca și azi să fie într-un număr cât mai mare, dar iată că și așa, la o deplasare lungă, au fost câțiva lângă noi. Știu că la meciul cu Rapid, cu suporteri, ar fi fost incendiar.

Sper însă să facem spectacol și în Liga 1 să promovăm alături de Rapid”, a mai spus atacantul oltenilor.

”FC U” Craiova a urcat din nou pe primul loc în play-off-ul Ligii 2 

Victoria cu FK Cikszereda a dus-o pe U Craiova 1948 SA la 42 de puncte în clasamentul play-off-ului Ligii 2. Este pe primul loc, la trei puncte peste Rapid, care nu a jucat însă în această rundă. Bucureștenii vor evolua abia joi, la Timișoara, cu ASU Poli.

În primele două meciuri din play-off, ”FC U” Craiova a scos patru puncte, după 0-0 cu CS Mioveni în deplasare și 1-0 cu ASU Poli pe teren propriu.

Foto: Zoltan Pal (FK Csikszereda) și Remus Badea (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-si-fc-u-craiova-joaca-astazi-de-la-ora-1630-in-deschiderea-etapei-a-3-a-a-play-off-ului-ligii-2-runda-intermediara-in-sezonul-regular-oltenii-au-egalat-la-miercu-19179041

https://liga2.prosport.ro/seria-1/13-martea-neagra-pentru-miercurea-ciuc-fc-u-craiova-a-castigat-cu-csikszereda-si-e-tot-mai-aproape-de-promovare-19179139

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-a-savurat-succesul-de-la-miercurea-ciuc-nu-vor-castiga-multe-echipe-aici-ce-spune-antrenorul-echipei-fc-u-craiova-despre-derby-ul-cu-rapid-19179166

https://liga2.prosport.ro/seria-1/play-off-ul-o-palarie-prea-mare-pentru-fk-csikszereda-valentin-suciu-dupa-o-noua-infrangere-cu-fc-u-craiova-sansa-aia-mica-pe-care-o-avem-pe-care-ne-o-da-toata-lumea-19179153

Andrei PASCU 13 Apr. 2021, 19:16 Liga 2
Pe aceeași temă