Rapid a programat alte două amicale până la reluarea campionatului. Mijlocașul Raul Costin s-a întors la antrenamente

Răzvan STÎNGĂ 08 Feb. 2021, 14:37 Liga 2
Rapid a programat alte două amicale până la reluarea campionatului. Mijlocașul Raul Costin s-a întors la antrenamente

Reluarea Ligii 2 se apropie, iar echipele se află în partea finală a pregătirilor. Rapid e în același punct, iar antrenorul Nicolae Grigore a mai programat meciuri de verificare pentru jucătorii săi. Până la prima partidă oficială din 2021, giuleștenii vor mai întâlni încă două echipe.

Rapid, încă două amicale, cu SC Popești Leordeni și CS Mioveni 

Rapid va juca miercuri contra divizionarei a treia SC Popești Leordeni, pentru ca mai apoi, sâmbătă, să întâlnească CS Mioveni. Partida cu colega de campionat va avea loc în deplasare, în județul Argeș. În privința confruntării de miercuri, aceasta poate fi urmărită de pe stadion de trei suporteri ai Rapidului.

Ca și în alte partide din această perioadă de pregătire, trei dintre abonații unui program online vor fi selectați pentru a vedea echipa de pe stadion.

Timpul până la primul meci oficial al anului se scurge rapid. Mai puțin de două săptămâni ne despart de meciul cu Ripensia, meciul din etapa a XVI-a urmând a se disputa în weekend-ul viitor.

Până atunci, Rapid va mai disputa două jocuri amicale, primul dintre ele miercuri, cu SC Popești-Leordeni, iar sâmbătă, va merge în Județul Argeș, pentru partida cu CS Mioveni.

Ambele partide vor fi transmise, în direct, în programul de subscriberi, orele urmând a fi anunțate ulterior.

Meciul de miercuri va putea fi vizionat din tribună de către 3 abonați ai programului de subscriberi. Tot ce trebuie să faci este să devii susținător, urmând a fi automat adăugat în grupul Rapidiștii, grup unde sunt doar subscriberii canalului nostru. Pe grup, mâine dimineață vom avea o postare în care trebuie să vă exprimați disponibilitatea de a merge la meci, iar trei suporteri dintre voi vor fi trași la sorți și vor fi invitați pe stadion”, se arată într-un comunicat emis de pagina de Facebook, FC Rapid 1923.

Raul Costin a revenit la antrenamente 

La antrenamentele organizate miercuri de Nicolae Grigore a revenit unul dintre jucătorii accidentați. Este vorba de mijlocașul central Raul Costin (35 de ani), care a absentat din perioada de pregătire și din cantonamentul organizat de Rapid în această iarnă. În total, el a stat departe de gazon aproximatv o lună.

Raul Costin a revenit astăzi la antrenamente, după o accidentare ce l-a ținut pe bară aproape o lună”, notează sursa amintită mai sus.

Ivica Zunic și Marian Drăghiceanu, incerți 

Însă, Rapid are probleme de efectiv înaintea reluării Ligii 2. Conform informațiilor oferite de clubul din Giulești zilele trecute, doi dintre jucătorii care ar fi putut să fie titulari în prima etapă din 2021 sunt indisponibili. Unul dintre ei a ajuns în această iarnă la Rapid.

Este vorba de jucătorii Ivica Zunic și Marian Drăghiceanu, care sunt incerți din punct de vedere medical. Fundașul are o leziune la coapsa dreaptă, în timp ce Drăghiceanu se confruntă cu probleme la genunchiul drept.

Rapid are primul meci din 2021 contra Ripensiei, pe teren propriu. Apoi, până la finalul sezonului regular va mai juca împotriva celor de la FK Csikszereda (acasă), Unirea Slobozia (deplasare), Dunărea Călărași (acasă) și Metaloglobus (deplasare).


Foto: FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-pentru-rapid-inaintea-reluarii-campionatului-doi-jucatori-importanti-au-sanse-mici-sa-fie-pe-teren-cu-ripensia-19168375

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-a-numit-echipele-cu-care-viitorul-pandurii-se-va-lupta-pentru-promovarea-in-liga-1-cele-doua-branduri-care-l-au-impresionat-pe-antrenor-19168354

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/incendiu-la-stadionul-rapid-pompierii-au-intervenit-de-urgenta-19168289

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 08 Feb. 2021, 14:37 Liga 2
Pe aceeași temă