Răchită: „Puteam să câștigăm”

11 Jul. 2009, 17:38 Liga 2
Răchită:

Antrenorul formației Petrolul Ploiești, Valeriu Răchită, a declarat, sâmbătă, că partida amicală susținută împotriva campioanei României, Unirea Urziceni, și încheiată la egalitate, scor 2-2 (0-1), a reprezentat un test util pentru echipa sa.

"Cu puțină atenție puteam chiar câștiga, dar nu asta contează. Unirea a venit după un cantonament lung, știu ce simt jucătorii în perioada asta. Una pesta alta, a fost un test util pentru noi, cred că și pentru ei. Sunt fanul lor și voi merge să-i încurajez în Liga Campionilor, sper să joace pe Ghencea. În ceea ce privește prezența selecționerului, pot să spun că i-am prezentat raportul de la meciul echipei B în Portugalia și i-am urat baftă la echipa națională. M-aș bucura dacă aș ști că a remarcat unul dintre jucătorii noștri. Pentru noi, urmează o perioadă de acumulări la nivelul echipei și de clarificare a situației la nivelul clubului, care sper că de luni va trece în administrarea autorităților locale", a spus Răchită.
Petrolul Ploiești a trminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), partida amicală susținută, sâmbătă, pe teren propriu, în fața echipei Unirea Urziceni.


MEDIAFAX

 

11 Jul. 2009, 17:38 Liga 2
Pe aceeași temă