Puși în „stand-by” cu banii! „Președintele ne-a zis că ne vedem de Moș Nicolae”

02 Dec. 2011, 11:46 Liga 2
Puși în

Fotbaliștii Gloriei Buzău trebuiau să se întâlnească ieri la sediul formației buzoiene pentru a-și primi o parte din ratele contractuale, precum și diferența pentru primele de joc din remizele obținute cu Dinamo II și Delta Tulcea. Cum conducătorii grupării buzoiene nu au făcut rost încă de bani, elevii lui Mihai Ciobanu au fost puși în „stand-by” până săptămâna viitoare.

Chiar dacă ocupă ultimul loc în clasamentul primei serii din liga secundă, fotbaliștii din Crâng au puterea să facă haz de necaz. Iată ce a răspuns unul din componenții echipei buzoiene când a fost întrebat care a fost motivul pentru care nu și-a primit banii: „Am discutat cu președintele și ne-a zis că ne vedem de Moș Nicolae (n.r marți 6 decembrie). Am auzit pe la club că lumea e ocupată și nu are cine să ne dea banii. Am vorbit cu băieții și am zis că-l sunăm pe Iepurașul de Paști sau pe Zâna Măseluță, că ei nu sunt ocupați în perioada asta a anului și ne pot da banii”, a precizat ironic jucătorul formației din Crâng.

Buzoienii se află într-o situație dificilă, cu doar 10 puncte după turul de campionat, la nouă puncte diferență de primul loc care asigură prezența în Liga a II-a și sezonul următor.

Sursa: Opinia Buzău

02 Dec. 2011, 11:46 Liga 2
Pe aceeași temă