Puși în gardă de „marinari”!

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 13:16 Liga 2
Puși în gardă de

Rapidul pregateste intens meciul de sambata, de pe Areni, cu Farul Constanta. „Ceferistii” au tras tare la ultimele antrenamente si vor intra inca de maine seara in cantonamentul de la Casa Jenica. In plus, staff-ul rapidistilor si-a facut deja o prima impresie despre adversar cu ocazia meciului pe care Farul l-a disputat in urma cu doua saptamani la Botosani. Chiar daca „marinarii” au fost invinsi pe Municipal cu scorul de 0-1, jocul prestat de constanteni l-a pus in garda pe antrenorul Ovidiu Murariu.

„I-am spionat pe constanteni la Botosani, avem date despre ei, acum ramane sa vedem cum le punem in practica. Farul este o echipa buna, robusta, care nu grabeste jocul si care paseaza foarte bine. Are jucatori de talie, plus o serie de jucatori experimentati precum Curca sau Matei”, a declarat seful bancii tehnice de pe Areni.

Rapidul nu va putea miza in partida Farul Constanta pe atacantul Tudor Homneac, care este in continuare accidentat, precum si pe Paul Bosancu, care sambata isi ispaseste a doua etapa de suspendare din cele trei primite dupa cartonasul rosu din meciul cu FC Zagon din Cupa Romaniei. In schimb, in garnitura de start a „ceferistilor” este asteptat sa revina veteranul Dorin Semeghin, suspendat in runda precedenta de la Galati.

De partea cealalta, Farul are planuri mari pentru meciul cu Rapid. Chiar daca nu au stralucit in primele etape de campionat, pierzand trei dintre cele patru partide disputate de la startul actualului sezon, constantenii vad jocul de sambata de pe Areni ca pe un moment al revirimentului. „Speram la un progres în meciul cu Rapid Suceava. Pana acum, am jucat numai cu echipe care trag la promovare. Nici antrenorul Alin Artimon nu a avut timp. El este, practic, doar de o luna la echipa. Are nevoie de timp sa puna lucrurile la punct, dar eu am foarte mare încredere în acesta. Vad ca munceste si câta dorinta pune în ceea ce face”, a declarat presedintele Farului, Marian Diaconescu, citat de presa constanteana.

„Marinarii” si-au propus sa faca deplasarea spre Suceava inca de maine dimineata, tocmai pentru a fi cat mai proaspeti la ora meciului de sambata si a mai atenua din oboseala acumulata in ultima luna, cand Farul a avut efectuat nu mai putin de patru meciuri in deplasare, doua in campionat si doua in Cupa Romaniei Timisoreana. „Pâna acum, am avut meciuri grele, deplasari lungi, trebuie luat si acest lucru în calcul. De trei saptamâni suntem numai pe drumuri. Echipa a stat o zi, doua, în Constanta, restul numai în autocar. Acest lucru s-a vazut si în jocul echipei. Oboseala se acumuleaza”, a explicat oficialul constantean.

Meciul dintre Rapid Suceava si Farul Constanta este programat sambata, de la orele 11.00, pe stadionul Areni.

Sursa: Gazeta de Suceava

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 13:16 Liga 2
Pe aceeași temă