Prunea îl vrea pe Selymes la Iași! Popa: „Mi-aș dori să fiu înlocuit de un antrenor cu adevărat, nu de cel amintit”

06 Mar. 2012, 12:00 Liga 2
Prunea îl vrea pe Selymes la Iași!** Popa:

Cu fiecare zi care apropie divizionara secundă din Copou de startul sezonului de primăvară, în care promite că va ataca al doilea loc ce duce la vară în elită, problemele din interiorul grupării par tot mai greu de ținut în frâu. Cu atât mai puțin de găsit sunt însă variantele de ieșire din impas, fiind limpede că CSMS este măcinată de tot felul de dispute interne după anunțul tehnicianului Ionuț Popa cum că șefii clubului abia așteaptă să-l înlocuiască.

Zvonul că zilele actualului antrenor principal al ieșenilor sunt numărate, după ce acesta și-a îndeplinit cu brio misiunea de a aduce jucători și a pregătit bine formația pentru retur, a pus pe jar întreaga mișcare fotbalistică din Copou. Convins că dacă CSMS nu va obține punctaj maxim în primele două meciuri – la Dinamo II și cu Delta Tulcea, va avea soarta din tur a lui Marius Baciu, destituit după numai două meciuri la cârma formației, Ionuț Popa știe prea bine că diriguitorii grupării abia îl așteaptă la cotitură: „Pentru noi, primele etape sunt decisive. Dacă nu câștigăm cu Dinamo II și cu Tulcea, trebuie să ne gândim deja la sezonul viitor. De altfel, eu cred că mai bine era să ne pregătim încă de pe acum pentru următoarea ediție, pentru că chiar nu suntem pregatiți de promovare. Și chiar dacă am fi, tot nu aș spune asta”.

Cât despre posibila înlocuire a sa cu Tibor Selymes, care în actuala stagiune a lucrat la Astra Ploiești și la FCM Tg.Mureș, Popa a comentat în stilu-i caracteristic: „Am auzit și eu zvonuri precum că Florin (n.r. – președintele Prunea) l-ar vrea antrenor pe Selymess, dar acum nu spun mai multe. Precizez doar că mi-aș dori să fiu înlocuit de un antrenor cu adevărat, nu de Selymes”.

Nu mai este, așadar, deloc un secret că relația dintre șeful clubului și cel al băncii tehnice scârțâie serios încă înaintea sosirii lui Prunea în Copou, aceasta acutizându-se însă în urma instalării ca antrenor secund al lui Gheorghe Mihali, un apropiat al președintelui executiv. „La o echipă de fotbal, veriga de bază este cea dintre președinte și antrenor. Dacă lucrurile nu merg pe aceasta axă, se duce totul de râpă și sper ca Prunea să înțeleagă asta cât mai repede. Nu degeaba am obținut rezultate la Iași când am colaborat bine cu Marius Stan și cu Sorin Boca”, a amintit Popa, care îl acuză pe fostul component al Generației de Aur că în iarnă au plecat trei atacanți – Ghiceanu, Aldea și Bâlbă, și a venit doar unul, sârbul Brajkovic. „Măcar unul să-mi mai aducă! Nu spun că mi-ar mai trebui doi”, a completat tehnicianul, care știe foarte bine că acum este greu tare de presupus că ar mai putea veni fotbaliști.

„Am auzit că Prunea l-ar vrea antrenor pe Selymes, dar acum nu spun mai multe. Precizez doar că mi-aș dori să fiu înlocuit de un antrenor cu adevărat, nu de cel amintit”
Ionuț Popa, antrenor CSMS Iași

„Absolut toți jucătorii sosiți după încheierea turului au fost aduși doar la propunerea antrenorului. Vom vedea dacă îi mai trebuiesc și alții, că până acum au venit opt”
Florin Prunea, președinte CSMS

Sursa: Evenimentul

06 Mar. 2012, 12:00 Liga 2
Pe aceeași temă