Problemele de la SC Bacău nu s-au încheiat. Popovici: „Trebuie să diminuăm din nou fondul salarial. O să mergem la limita de avarie”

Marius ANGHEL 07 Jun. 2015, 12:28 Liga 2
Problemele de la SC Bacău nu s-au încheiat.** Popovici:

SC Bacău a dus la bun sfârșit un sezon în care s-a confruntat cu grave probleme financiare, fiind la un moment dat în situația de a-și declara abandonul. Echipa pregătită de Cristian Popovici a încheiat campionatul pe locul 4 în play-off-ul Seriei I a Ligii 2, o performanță notabilă având în vedere că jucătorii nu și-au mai primit salariul din luna ianuarie.

„A fost ok din punctul nostru de vedere pe plan sportiv. Am avut rezultate bune în play-off, mai ales dacă ținem cont de fondul în care au fost obținute aceste victorii. Jucătorii noștri sunt neplătiți din luna ianuarie. Nici în sezonul următor nu ne putem propune lucruri îndrăznete, doar pătrunderea în play-off. Depinde de ce buget vom avea. Nu ne vom permite să atacăm promovarea, pentru că am fost nevoiți să renunțăm la ceva jucători cu salarii mari”, a spus Popovici într-o intervenție la radio Sport Total FM.

Tehnicianul a dezvăluit  că problemele sunt departe de a fi încheiate, în următorul sezon bugetul clubului urmând a fi diminuat. „Acum sperăm să nu survină modificări în lot, pentru că o să trebuiască să diminuăm din nou fondul salarial. La unii trebuie să reducem chiar la jumătate pentru că altfel nu ne putem desfășura activitatea. O să mergem la limita de avarie, cu jucătorii care vor dori acest lucru. Rămâne de văzut câți jucători vor înțelege și câți vor rămâne. O să trebuiască să integrăm și juniori, o să ne trebuiască șase în lot. Eu zic că avem în lot câțiva jucători importanți, unii ar putea face față chiar și în Liga 1”, a mai declarat antrenorul lui SC Bacău, care nu se va mai baza în următorul campionat din Liga 2 pe Răzvan Petrariu, portar cedat nou-promovatei FC Voluntari.

Popovici și-a terminat contractul cu SC Bacău, are însă o înțelegere verbală cu conducătorii clubului, însă a dezvăluit că nu duce lipsă de oferte. Conducătorii Rapidului s-au interesat de serviciile sale, însă acestea nu s-au concretizat. „În momentul de față am doar o înțelegere verbală cu cei de la Sport Club de continuare. În rest a fost doar o tatonare cu cei de la Rapid în urmă cu vreo două săptămâni, dar probabil că nu mai este de actualitate”.

Marius ANGHEL 07 Jun. 2015, 12:28 Liga 2
Pe aceeași temă