Probleme pentru Rapid, înaintea reluării campionatului. Doi jucători importanți au șanse mici să fie pe teren cu Ripensia

Andrei PASCU 06 Feb. 2021, 13:59 Liga 2
Probleme pentru Rapid, înaintea reluării campionatului. Doi jucători importanți au șanse mici să fie pe teren cu Ripensia

Rapid are probleme de efectiv înaintea reluării Ligii 2. Conform ultimelor informații oferite de clubul din Giulești, doi dintre jucătorii care ar fi putut să fie titulari în prima etapă din 2021 sunt indisponibili. Unul dintre ei a ajuns în această iarnă la Rapid.

Ivica Zunic și Marian Drăghiceanu, șanse mici să joace pentru Rapid în prima etapă din 2021 

Este vorba de jucătorii Ivica Zunic și Marian Drăghiceanu, care sunt incerți din punct de vedere medical. Fundașul are o leziune la coapsa dreaptă, în timp ce Drăghiceanu se confruntă cu probleme la genunchiul drept. Pe lista indisponibililor, potrivit informațiilor oferite de Rapid, se mai află și Alexandru Catrici, Raul Costin și Daniel Benzar.

Primul meci al Rapidului în acest an este programat peste fix două săptămâni, pe teren propriu cu Ripensia.

Șanse mici ca Ivica Žunić și Marian Drăghiceanu să poată intra încă din prima etapă a noului an, aceștia urmând a sta încă cel puțin două săptămâni.

Ivica Žunić, leziune musculară grad I, la coapsa dreaptă

Marian Drăghiceanu, sd de edem osos, la genunchiul drept

Pe lista accidentaților mai sunt Alex Catrici (tendinită), Raul Costin (fractură nazală) și Daniel Benzar (leziune musculară), niciunul nereluând încă antrenamentele, fiind încă în perioada de refacere.

Însănătoșire grabnică, băieți! Vă așteptăm cât mai curând înapoi pe teren!”, a anunțat sâmbătă FC Rapid 1923.

Ovidiu Burcă, laude pentru Ivica Zunic

În privința lui Ivica Zunic, Ovidiu Burcă, antrenorul echipei secunde a Rapidului, a declarat la ProSport Live este impresionat de el. L-a văzut într-un singur meci amical din această iarnă, dar s-a convins de calitățile pe care fundașul le are, considerând că va fi un fotbalist important, dar și un lider al vestiarului.

”L-am văzut la meciul amical cu Odorheiu Secuiesc, care s-a disputat la baza Coresi, și cred că, dintre toți, este cel mai mare plus pentru Rapid în acest sezon. Nu că sunt fost fundaș, dar când vrei să câștigi campionatul, ai nevoie să stabilizezi acolo, iar Zunic va stabiliza foarte mult din punctul acesta de vedere. Este lider, are o prezență fanstastică în teren.

Este solid din punctul de vedere al jocului și acesta e un mare plus. Tactic e tot timpul impecabil, mereu atent, foarte concentrat. Mi-a plăcut foarte mult. Dintre toți, dar fără să-i lezez pe ceilalți, Zunic este cea mai importantă achiziție a Rapidului din această perioadă”, a declarat Ovidiu Burcă la ProSport LIVE, zilele trecute.

Rapid vrea să renunțe la Daniel Benzar și Raul Costin 

Rapid ar vrea să renunțe la doi dintre jucătorii dați ca accidentați. Clubul nu a definitivat încă lotul, iar în perioada următoare este de așteptat ca de la echipă să mai plece cel puțin doi fotbaliști. Este vorba de mijlocașul lateral Daniel Benzar (23 de ani) și de mijlocașul central Raul Costin (35 de ani).

Benzar e dat ca accidentat de Rapid, dar, potrivit 1923.ro, lucrurile stau altfel. El nu a fost luat în cantonament de Nicolae Grigore, iar în această perioadă se încearcă rezilierea contractuală pe cale amiabilă. În aceeași situație este și veteranul Costin.

Nici el nu mai este dorit, dar în cazul său s-a procedat altfel. Nu s-a apelat la ”varianta” cu accidentarea, ci la alta, cum că mai e în vacanță pentru o săptămână. La fel s-a procedat și în cazul portarului Ștefan Ciuculescu (27 de ani).

Foto: FC Rapid 1923 și Alexandru Paraschiv/ Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-a-numit-echipele-cu-care-viitorul-pandurii-se-va-lupta-pentru-promovarea-in-liga-1-cele-doua-branduri-care-l-au-impresionat-pe-antrenor-19168354

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/incendiu-la-stadionul-rapid-pompierii-au-intervenit-de-urgenta-19168289

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-rapid-a-facut-egal-cu-dunarea-calarasi-adversara-la-play-off-iar-nicolae-grigore-e-multumit-o-prestatie-buna-foarte-buna-pe-alocuri-giulestenii-mai-au-in-plan-doua-amica-19168268

 

 

 

Andrei PASCU 06 Feb. 2021, 13:59 Liga 2
Pe aceeași temă