O veste proastă și două bune pentru Rapid! Mircea Leasă ratează tot sezonul, dar Nicolae Grigore poate conta contra Buzăului pe doi jucători care n-au jucat cu Ripensia

Răzvan STÎNGĂ 23 Feb. 2021, 15:00 Liga 2
O veste proastă și două bune pentru Rapid! Mircea Leasă ratează tot sezonul, dar Nicolae Grigore poate conta contra Buzăului pe doi jucători care n-au jucat cu Ripensia

Rapid a remizat în etapa a 16-a din Liga 2, cu Ripensia, scor 2-2, dar nu a contat pe câțiva jucători, din cauza accidentărilor.

Înaintea următorului joc, antrenorul Nicolae Grigore a primit câteva vești bune în privința indisponibililor de până acum, iar câțiva jucători au revenit la pregătirile normale.

Ivica Zunic și Daniel Benzar pot intra din primul minut cu SCM Gloria Buzău 

Giuleștenii au anunțat care e starea de sănătate a șase dintre fotbaliștii care s-au confruntat cu probleme medicale. Cele mai bune vești îi privește pe fundașul Ivica Zunic (32 de ani) și mijlocașul Daniel Benzar (23 de ani), care pot fi folosiți încă din primul minut de Grigore, cu SCM Gloria Buzău.

În cea mai dificilă situație se află fundașul Mircea Leasă (22 de ani), cel care este nevoit să se opereze din cauza unei rupturi a ligamentului încrucișat anterior. El va absenta jumătate de an și e indisponibil pentru restul sezonului. ”Marele rapidist”, așa cum era prezentat când era adus de la FC Voluntari 2 pentru a evolua pentru Rapid 2, în Liga 3, oricum nu era o variantă pentru prima echipă, pentru care a apucat să joace în acest sezon de Liga 2 doar 63 de minute în-trun meci, cu Farul (2-1).

Mijlocașii Anestis Nastos (31 de ani), Lucian Goge (29 de ani) și Alexandru Catrici (19 de ani) au început și ei sub anumite forme antrenamentele și pot redebuta la Rapid în viitorul apropiat.

”Anestis Nastos a revenit la antrenamente, după ce a suferit săptămâna trecută un traumatism la mandibulă.
Lucian Goge a avut o discopatie lombară, însă a revenit astăzi la antrenament, când a făcut o alergare ușoară.
Alex Catrici a intrat în ultima fază a recuperării, acesta antrenându-se încă separat.
Cea mai gravă situație o are Mircea Leasă, cel care a suferit o ruptură completă a ligamentului încrucișat anterior, acesta urmând a se opera vineri, revenirea sa fiind preconizată peste circa șase luni.
Veștile bune sunt legate de recuperarea completă a lui Ivica Zunic și a lui Daniel Benzar, aceștia fiind apți 100%”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a FC Rapid 1923.

Rapid e pe 3 în Liga 2, SCM Gloria Buzău pe 10 

SCM Gloria Buzău și Rapid se întâlnesc în etapa a 17-a, joi, de la ora 17:00. În precedenta etapă, a 16-a, formația lui Ilie Stan a fost învinsă pe teren advers de ASU Poli, scor 0-2, în timp ce Rapid a făcut 2-2 acasă cu Ripensia, după ce a condus cu 2-0.

Înaintea meciului direct, buzoienii sunt pe locul 10, cu 21 de puncte în 15 meciuri, în timp ce giuleștenii sunt pe locul 3, cu 26 de puncte în 14 confruntări.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și FC Rapid 1923 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-joaca-in-deschiderea-etapei-a-17-a-fc-u-craiova-in-ultimul-meci-runda-a-doua-a-ligii-2-din-2021-se-disputa-tot-de-joi-pana-marti-programul-19170221

https://liga2.prosport.ro/special/oferta-valorica-a-ligii-2-din-ultimul-deceniu-uta-a-dat-cei-mai-multi-jucatori-spre-liga-1-prin-transfer-urmata-de-chindia-mioveni-si-petrolul-19170908

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-corect-dupa-egalul-dintre-rapid-si-ripensia-a-fost-meritat-golul-primit-in-minutul-903-nu-am-stiut-sa-gestionam-finalul-meciului-problemele-remarcate-si-opinia-p-19170670

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Feb. 2021, 15:00 Liga 2
Pe aceeași temă