Probleme medicale pentru un fotbalist de la FC Brașov. Nu a prins lotul pentru cantonamentul de la Târgu Secuiesc pentru că nu a trecut vizita medicală: ”Va mai face câteva investigații amănunțite”

Adi MARICA 20 Jan. 2022, 09:14 Liga 2
Probleme medicale pentru un fotbalist de la FC Brașov. Nu a prins lotul pentru cantonamentul de la Târgu Secuiesc pentru că nu a trecut vizita medicală: ”Va mai face câteva investigații amănunțite”

Fundașul Bogdan Cîrstian (21 de ani) nu a început pregătirile de iarnă cu FC Brașov. Nu a fost trecut pe lista neagră de stafful tehnic, dar nici nu a prins lotul pentru cantonamentul de la Târgu Secuiesc.

Jucătorul a fost oprit de la efort de către medici, pentru că nu a trecut vizita medicală. Fundașul brașovean a repetat analizele și așteaptă cu nerăbdare ok-ul doctorilor pentru a putea reveni la antrenamente.

”La vizita medicală s-a descoperit o problemă medicală. Am repetat analizele, sper să fie în regulă și să primesc accdeptul medicilor pentru a putea relua antrenamentele”, a spus Bogdan Cîrstian, care poate evolua ca fundaș central, dar și fundaș stânga.

Antrenorul Călin Moldovan speră ca fotbalistul să primească cât mai rapid acceptul medicilor pentru a putea intra la antrenamente. ”Cîrstian va mai face câteva investigații medicale amănunțite și sper să primească acceptul medicilor. Este un fotbalist tânăr, de care avem nevoie”, declara Moldovan.

Cîrstian a fost titular în meciul cu Buzăul

Sezonul trecut, Bogdan Cîrstian a promovat în Liga a 2-a cu Corona Brașov. A fost păstrat de Ilie Stan în lotul cu care noul FC Brașov a început campionatul, însă abia pe finalul sezonului de toamnă avea să debuteze pentru echipă în Liga 2.

În șapte meciuri (etapele 2, 4, 9,10, 11, 12, 13), Cîrstian a fost rezervă neutilizată. A debutat ca titular la FC Brașov în meciul de la Buzău din etapa a 15-a, pierdut de brașoveni cu 1-0. Cîrstian a jucat atunci 85 de minute, fiind înlocuit pe final de Horia Popa.

Bogdan Cîrstian (21 de ani) a început fotbal la Viitorul Sfântu Gheorghe. În 2012 a făcut pasul la juniorii lui FC Brașov, după care a trecut la Unirea Tărlungeni, AFC Hărman și KSE Târgu Secuiesc. În urmă cu doi ani, Cîrstian s-a transferat la Corona Brașov, echipă cu care a reușit promovarea în Liga a 2-a. Din vara trecută, a fost legitimat la noul FC Brașov, echipă nou-înființată care a cesionat locul în campionat de la Corona.

Vasile Constantin s-a antrenat separat

Altfel, jucătorii lui FC Brașov continuă antrenamentele în cantonamentul de la Târgu Secuiesc. Ieri, Leonte și compania au avut programate două ședințe de pregătire, ambele pe terenul sintetic.

Au apărut și primele probleme medicale. Astfel, mijlocașul Vasile Constantin s-a pregătit separat după ce a acuzat dureri la genunchi, iar atacantul marocan Zakaria El Azzouzi a fost menajat.

În cadrul cantonamentului de la Târgu Secuiesc, FC Brașov va juca două meciuri de pregătire. În data de 22 ianuarie, FC Brașov joacă cu Olimpic Zărnești, liderul Ligii a 4-a Brașov, iar pe 28 ianuarie întâlnește echipa locală KSE (locul 6 în Seria a 5-a a Ligii 3).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-moldovan-si-a-ales-noul-colaborator-din-stafful-tehnic-dupa-ce-fostul-antrenor-secund-a-ales-sa-plece-de-la-fc-brasov-19216749

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-incepe-cantonamentul-de-la-targu-secuiesc-cu-25-de-jucatori-calin-moldovan-asteapta-intariri-19216613

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-patru-jucatori-pe-lista-neagra-la-fc-brasov-calin-moldovan-incepe-sa-contureze-lotul-pentru-cantonamenul-de-la-targu-secuiesc-19216544

Adi MARICA 20 Jan. 2022, 09:14 Liga 2
Pe aceeași temă