FC Brașov începe cantonamentul de la Târgu Secuiesc cu 25 de jucători. Călin Moldovan așteaptă întăriri

Adi MARICA 18 Jan. 2022, 09:26 Liga 2
FC Brașov începe cantonamentul de la Târgu Secuiesc cu 25 de jucători. Călin Moldovan așteaptă întăriri

FC Brașov va începe astăzi cantonamentul de la Târgu Secuiesc, care se va întinde pe o perioadă de zece zile. Călin Moldovan a ales 25 de jucători la dispoziție, dintre care trei portari.

Opt jucători au fost puși pe lista de transferuri, printre care Alexandru Sabău, Cezar Lungu, Marian Codrea și Darius Ciopo, jucători care au jucat mai mult sau mai puțin în prima parte a sezonului. Din ”lotul Corona”, doar Bogdan Roșu și Adrian Voicu au prins lotul pentru cantonament, în timp ce Marius Manole, Radu Linguraru, Raul Toader și Ștefan Nicolau nu intră în vederile staffului tehnic.

Călin Moldovan, înainte de plecarea în cantonamentul de la Târgu Secuiesc: ”Este nevoie de transferuri, de jucători cu experiență la acest nivel”

Bogdan Vișan rămâne în continuare în teste, în timp ce la Cosmin Turcu s-a renunțat.

”Am încheiat prima săptămână de pregătire, una de readaptare la efort. În cantonnament ne vom axa pe acumulări fizice, dar vom lucra și tactic. Am stabilit un lot de 25 de jucători. Cei care nu au prins lotul se vor pregăti separat și vor fi puși pe lista de transferuri. În cantonament îl vom testa și pe fundașul central Bogdan Vișan și apoi vom lua o decizie. Cosmin Turcu nu va merge cu noi în cantonament”, a spus Moldovan, care așteaptă cu nerăbdare întăriri.

”Suntem preocupați de transferuri, sper să aducem rapid jucători. E clar că este nevoie de transferuri, de jucători cu experiență la acest nivel. Avem un grup puternic, ne așteaptă o muncă foarte grea, dar credem că putem scoate echipa din zona retrogradării”, a încheiat antrenorul echipei FC Brașov.

Două amicale la Târgu Secuiesc

În cadrul cantonamentului de la Târgu Secuiesc, FC Brașov va juca două meciuri de pregătire. În data de 22 ianuarie, FC Brașov joacă cu Olimpic Zărnești, liderul Ligii a 4-a Brașov, iar pe 28 ianuarie întâlnește echipa locală KSE (locul 6 în Seria a 5-a a Ligii 3).

În luna februarie, după revenirea la Brașov, oficialii clubului au stabilit cinci jocuri de pregătire, pe 2 februarie cu AFC Odorheiu Secuiesc (liderul din Seria 5 a Ligii 3), pe 5 februarie cu Sepsi OSK 2 (locul 3 în Seria 5 a Ligii 3), pe 9 februarie cu CSM Jiul Petroșani (locul 6 în Seria a 7-a a Ligii 3), pe 12 februarie cu Petrolul, liderul Ligii 2, însă acest joc va avea loc doar dacă ”găzarii” nu vor pleca în cantonament în Antalya. Pe 19 februarie este programat un nou test tare, cu FC Hermannstadt, locul 2 în Liga 2.

Lotul pentru cantonament:

portari: Daniel Mutu, Laurențiu Popescu, David Gârniță;
fundași: Rareș Sburlea, Iulian Drăgoi, Marius Burlacu, Bogdan Vișan, Robert Răducioiu, Robert Gherghe, Ivan Fustar, Florin Dumbravă, Adrian Voicu;
mijlocași: Radu Leonte, Horia Popa, Vlad Boția, Andrei Lașcu, Vlad Mihalcea, Alexandru Negrean, Dragoș Cheleș, Alex Mitroi, Răzvan Iorga, Vasile Constantin
atacanți: Zakaria El Azzouzi, Bogdan Roșu, Alexandru Toderașcu.

Conferința de presă susținută de Călin Moldovan:

https://www.youtube.com/watch?v=V8RQds_c24E

Foto și video: FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-patru-jucatori-pe-lista-neagra-la-fc-brasov-calin-moldovan-incepe-sa-contureze-lotul-pentru-cantonamenul-de-la-targu-secuiesc-19216544

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/drama-in-fotbalul-brasovean-a-murit-gherasim-chioreanu-fost-fotbalist-la-fcm-brasov-tractorul-si-icim-19216504

Adi MARICA 18 Jan. 2022, 09:26 Liga 2
Pe aceeași temă