Probleme de lot înaintea meciului cu Dunărea Galați

05 Oct. 2011, 12:08 Liga 2
Probleme de lot** înaintea meciului cu Dunărea Galați

După ce a reușit performanța de a „lega” patru rezultate pozitive, ajungând până pe locul șase în clasament, FC Farul va disputa, în weekend, în fața propriilor susținători, un nou meci dificil, cu Dunărea Galați.

Jocul cu Dunărea Galați, contând pentru etapa a opta a Ligii a II-a, Seria I, va avea loc sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 20.00.

Antrenorul Farului, Marian Pană, a declarat, ieri, că ultimele rezultate ale alb-albaștrilor îl îndreptățesc să creadă într-o nouă victorie: „Cu Dunărea Galați, va fi un alt meci dificil, pe care trebuie să-l tratăm cu toată seriozitatea. După încă un egal în deplasare, ar fi normal să vină o victorie acasă”.

La rândul său, antrenorul secund Ion Barbu este de părere că „marinarii” nu își permit să savureze rezultatele favorabile din ultimele meciuri, fiindcă partida de sâmbătă, de pe teren propriu, nu va fi deloc ușoară: „Să nu-i desconsiderăm pe cei de la Dunărea Galați! Chiar dacă suntem deasupra lor în clasament, au același număr de puncte ca și noi. Trebuie să fim foarte atenți, fiindcă este o echipă bună. Dacă vom câștiga și acest meci, vom căpăta și mai multă încredere și vom face cât mai multe victime”.

Pe de altă parte, mijlocașul Petre Ivanovici consideră că meciul cu Dunărea Galați nu va fi deloc ușor: „Adversara noastră stă destul de bine în clasament, noi suntem deasupra ei doar datorită golaverajului. Dar, dacă vom juca foarte bine, având și sprijinul suporterilor, avem șanse mari să ne impunem”.

„Marinari” cu probleme medicale

În lotul Farului, există și unele probleme de sănătate. Astfel, în afara lui Valentin Sandu și Denis Husein, care au reintrat în programul echipei, sunt câțiva jucători indisponibili. Este vorba despre Nicolae Buzea (entorsă de gleznă – sub tratament), Ionuț Lupu (ligament colateral intern afectat – program sală), Liviu Ștefan și Radu Sascău (lovituri în articulația gleznei). Marian Pană speră însă ca, la ora meciului de sâmbătă, jucătorii respectivi să poată intra în teren apți sută la sută.

Ieri, alb-albaștrii au susținut două antrenamente la baza proprie, de la ora 11 și de la ora 17. Iată care este programul Farului în perioada următoare: astăzi – antrenament în nocturnă (ora 19.30); mâine – antrenament dimineață (ora 11.00), iar seara, cantonament la stadion; vineri – antrenament în nocturnă, la ora jocului.

Prețul biletelor la meciul FC Farul – Dunărea Galați este 5 lei la peluze și 10 lei la tribune.

Sursa: Cuget Liber

05 Oct. 2011, 12:08 Liga 2
Pe aceeași temă