Primăria vrea toate acțiunile de la Petrolul

13 Jan. 2009, 16:35 Liga 2
Primăria vrea toate acțiunile de la Petrolul**

După o nouă rundă de discuții care a avut loc marți între primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, și suporteri, în care s-a discutat preluarea unei echipe de fotbal de către municipalitate, edilul a anunțat că vineri, la ora 10.00, va avea o întrevedere cu reprezentanții Petrolului, club care s-a arătat dispus să cedeze gratuit până la 99% din acțiuni către Consiliul Local.

 

„Am discutat la telefon cu domnul Bercea (n.r. – președintele Consiliului de Administrație al clubului Petrolul) și a rămas să ne întâlnim vineri, la ora 10.00. Noi dorim ca echipa să fie sută la sută a municipalității, așa că acel 1% va fi un punct fierbinte al discuțiilor noastre”, a spus Volosevici.

 

Totodată, primarul a anunțat că joi va purta discuții pe aceeași temă cu patronatul grupării Petrolistul Kaproni Boldești, formație care activează în Seria a III-a a Ligii a III-a. De asemenea, potrivit lui Volosevici, Primăria va înainta o adresă și clubului FC Ploiești, pentru a se interesa dacă patronul Ioan Niculae este dispus să predea echipa municipalității.
Cert este faptul că, până la acest moment, Petrolul este singurul club dispus să cedeze gratuit acțiunile către primărie. O altă direcție ar putea însemna bani scoși de la bugetul local, fapt recunoscut și de Volosevici.

 

„Suntem conștienți că trebuie să existe și anumite pretenții financiare. De aceea spun că acum doar analizăm, pentru că totul trebuie supus votului în Consiliul Local”, a spus Volosevici.
 

 

Articol scris de Ciprian RADU
 

13 Jan. 2009, 16:35 Liga 2
Pe aceeași temă