Primăria salvează Chindia!

Marius ANGHEL 08 Mar. 2013, 14:45 Liga 2
Primăria** salvează Chindia!

Primăria și Consiliul Local Municipal Târgoviște ajută echipa de fotbal să depășească una dintre cele mai urâte perioade din ultimele luni. Chindia are datorii la stat în cuantum de peste 4 miliarde lei vechi, iar consilierii județeni au amânat, pentru a doua oară consecutiv, dezbaterea proiectului de hotărâre privind aprobarea cotizației și contribuției pentru 2013, respectiv 5,5 miliarde lei vechi.

Salvarea a venit de la Primărie, cu două zile înaintea meciului oficial de la Brăila: mai marii orașului au virat în contul clubului 50.000 de ron, parte dintr-o datorie de anul trecut. Chindia mai are de primit din partea CLM aproximativ 80.000 de ron, plus alți 240.000 de la Consiliul Județean, fonduri aprobate spre alocare în 2012.

În ianuarie, autoritățile au stabilit sprijinul financiar către FC Chindia: Primăria și Consiliul Județean câte 550.000 de lei, iar Universitatea Valahia va asigura cazarea sportivilor și antrenorilor în campusul propriu. În sezonul trecut, Gică Popescu a contribuit cu 200.000 de euro la bugetul Chindiei.

Debut la Brăila

Echipa pregătită de Eusebiu Tudor începe returul pe terenul ocupantei locului secund în serie, CF Brăila. Lotul roș-albaștrilor va pleca sâmbătă dimineață spre orașul de la malul Dunării, meciul fiind programat în epilogul etapei, duminică de la ora 11.00. „Mergem să câștigăm. Ne-am pregătit bine toată iarna”, am prins declarația lui Dragoș Pătru, unul dintre cei mai experimentați jucători de la Târgoviște.

Bușu și Mihăescu sunt indisponibili, ultimul având de ispășit șapte etape de suspendare, după ce a scuipat un adversar în meciul cu Buftea.

În tur a fost 4-2 pentru brăileni pe Eugen Popescu, înfrângere care l-a determinat pe antrenorul de atunci, Flavius Stoican, să demisioneze.

Articol scris de Ionuț MARIN

Foto: PHOTOCHIC.ro

Marius ANGHEL 08 Mar. 2013, 14:45 Liga 2
Pe aceeași temă