Primăria Ploiești, foarte aproape de a prelua Petrolul! Cum comentezi?

16 Feb. 2009, 19:03 Liga 2
Primăria Ploiești, foarte aproape de a prelua Petrolul!** Cum comentezi?

Primăria Ploiești se află în acest moment în negocieri foarte avansate cu Petrolul privind preluarea echipei. Afirmația îi aparține primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici, și a fost făcută după ședința de luni după-amiază, la care au participat reprezentanții Petrolului, primarul și o parte din consilierii locali.

Luni, a fost ziua fotbalului la Primăria Ploiești, cea care dorește preluarea unei echipe care să aparțină municipalității. Mai întâi, la ora 8.00, primarul Andrei Volosevici s-a întâlnit cu Mircea Crainiciuc, venit la Ploiești pentru a negocia vânzarea divizionarei secunde Știința Bacău.

A urmat o întrevedere între Volosevici și președintele CA al Petrolului, Florin Bercea, în care s-a discutat încă o dată oferta clubului ploieștean. După care, la ora 16.00, edilul șef al Ploieștiului i-a convocat pe consilierii locali pentru a-i pune în temă asupra celor două oferte. La respectiva ședință, au fost prezenți atât Florin Bercea, cât și președintele acționarului majoritar FSLI Petrom, Liviu Luca.

Concluzia acestei ședințe este pozitivă privind preluarea Petrolului de către Primăria Ploiești, după cum ne-a declarat primarul Andrei Volosevici. “În cursul acestei zile am avut negocieri și o discuție informativă cu consilierii locali. Tot ceea ce pot să vă spun în acest moment este că discuțiile sunt foarte avansate pentru eventualitatea preluării echipei FC Petrolul. S-au expus condiții, puncte de vedere. Marți vom avea o nouă ședință cu consilierii locali, pentru a stabili direcția pe care mergem și formula prin care vom prelua Petrolul, după care va urma votul Consiliului Local. Marți după amiază vom face și o declarație oficială în acest sens”, ne-a declarat Volosevici.

Cealaltă variantă, a preluării echipei Știința Bacău, care presupune în primul rând cumpărarea acesteia, după cum a lăsat să se înțeleagă Mircea Crainiciuc, va fi luată în discuție doar dacă consilierii locali nu vor da undă verde pentru aducerea Petrolului în administrarea municipalității. “Nu știu când voi mai discuta cu domnul Crainiciuc, vom lua în considerare alte variante doar dacă va cădea cea cu Petrolul”, a mai precizat Volosevici.  

 

Articol scris de Ciprian RADU
 

16 Feb. 2009, 19:03 Liga 2
Pe aceeași temă